Møtet er særlig retta inn mot marin ingrediens industri og mel/olje-sektoren, men er åpent for alle medlemmer i Sjømat Norge.
Påmelding: kristin.alnes@sjmatnorgedev1.wpenginepowered.com
0930 – 1000: Kaffe
1000 – 1015:
Sjømat Norge – viktige politiske prosesser og Sjømat Norge sin rolle
Geir Ove Ystmark, Sjømat Norge
Aktuelle saker for sektoren
1015 – 1030:
Produksjon av ulik kvalitet (fôr / humant) på samme linje – EU Fishmeal-prosessen
Kyrre Dale, Sjømat Norge
1030 – 1100:
Krav om HC-kvalitet på import av råvarer til EØS
Gunn Knutsen, Sjømat Norge
1100 – 1115:
Biproduktforordninga
Codex fiskeolje standard
Gunn Knutsen, Sjømat Norge
1115 – 1130 Spørsmål/ diskusjon
1130 – 1200: Pause
1200 – 1215:
Utfordringer og utvikling i omega-3 industrien
Leif Kjetil Gjendemsjø, Pharma Marine
1215 – 1230:
Hvilke råvarestrategier har verdens største fôrprodusent
Kristoffer B Lunde, Cargill Aqua Nutrition
1230 – 1300:
Regjeringa sin bioøkonomistrategi – mer enn fine ord?
Nærings- og fiskeridepartementet
Arbeid i NHO – Sjømat Norge
1300 – 1310:
Oppsummering – avslutning
Lunsj
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.