Møtet er særlig retta inn mot marin ingrediens industri og mel/olje-sektoren, men er åpent for alle medlemmer i Sjømat Norge.
Påmelding: kristin.alnes@sjmatnorgedev1.wpenginepowered.com
0930 – 1000: Kaffe
1000 – 1015:
Sjømat Norge – viktige politiske prosesser og Sjømat Norge sin rolle
Geir Ove Ystmark, Sjømat Norge
Aktuelle saker for sektoren
1015 – 1030:
Produksjon av ulik kvalitet (fôr / humant) på samme linje – EU Fishmeal-prosessen
Kyrre Dale, Sjømat Norge
1030 – 1100:
Krav om HC-kvalitet på import av råvarer til EØS
Gunn Knutsen, Sjømat Norge
1100 – 1115:
Biproduktforordninga
Codex fiskeolje standard
Gunn Knutsen, Sjømat Norge
1115 – 1130 Spørsmål/ diskusjon
1130 – 1200: Pause
1200 – 1215:
Utfordringer og utvikling i omega-3 industrien
Leif Kjetil Gjendemsjø, Pharma Marine
1215 – 1230:
Hvilke råvarestrategier har verdens største fôrprodusent
Kristoffer B Lunde, Cargill Aqua Nutrition
1230 – 1300:
Regjeringa sin bioøkonomistrategi – mer enn fine ord?
Nærings- og fiskeridepartementet
Arbeid i NHO – Sjømat Norge
1300 – 1310:
Oppsummering – avslutning
Lunsj
Vil du lese mer?
Sjømat Norge: – Gledelig og viktig, men blir et tøft år for industrien. Norge og Russland er...
Sjømat Norge mener at når det legges opp til en forsterket kvantumskontroll, kan ikke myndighetene unnlate å...
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...