Måltidsglede – sunt for alle


Publisert 27.01.2017 av Karin Gammelsæter Sjømat Norge Kalenderen

v
Stavanger
Presentasjon av ny Handlingsplan for bedre kosthold (2017-2021) Stavanger 7. mars
Se tid, sted og påmelding

Målsettingen om økning av sjømatinntaket i den norske befolkningen er knyttet til regjeringens nye handlingsplan for bedre kosthold som vil bli presentert på konferansen Måltidsglede – sunt for alle i Stavanger tirsdag 7. mars. Konferansen arrangeres av HOD, NFD og LMD  i samarbeid med flere. Både Bent Høie, Per Sandberg og Jon Georg Dale vil innlede.  Da får vi vite hvilke ambisjoner norske myndigheter har for økt sjømatinntak.

Geir Ove Ystmark er en av innlederne.

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

– Svaret er Ja!

Følg seminaret fra Grand

Vårens lønnsoppgjør

Vil du delta i intervju?

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Sjømat i krise, krig og fred: Kan sjømaten forsyne Norge med mat?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring