Vi styrker vår administrative kapasitet i Nord-Norge og søker derfor etter en engasjert og kunnskapsrik fagsjef for næringspolitikk. Stillingen vil ha kontorsted i Tromsø.

Arbeidsoppgavene vil være knyttet til næringspolitiske saker innenfor sjømatnæringen, med særlig vekt på havbruk og fiskeindustri. Stillingen vil også innebære kommunikasjonsoppgaver, samarbeid med andre organisasjoner, oppfølging av medlemsbedrifter og arbeid med sjømatnæringens rammevilkår.

Vi søker etter en kandidat med gode evner til dialog og samhandling, og evne til å arbeide selvstendig i skjæringspunktet mellom næringsutvikling, politikk og samfunnsliv. Den rette kandidaten bør ha innsikt og interesse for sjømatnæringen, og et bredt kontaktnett i Nord-Norge.

Stillingen er fast. Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår. Det må påregnes en del reiseaktivitet.

 

Søknad sendes elektronisk til firmapost@sjomatnorge.no.

Søknadsfrist er 15. mars 2019

 

For ytterligere informasjon om stillingen, se kontaktinformasjon nedenfor.


Sjømat Norge er en landsomfattende næringspolitisk arbeidsgiverorganisasjon tilknyttet NHO. Sjømat Norge organiserer mer enn 600 medlemsbedrifter med over 14 000 ansatte. Sjømat Norge organiserer selskaper med aktiviteter innen havbruk, videreforedling,  eksport,fiskefôr- og fiskemelproduksjon, marin ingrediensindustri, teknologi- og serviceselskaper og rederier tilknyttet sjømatnæringen samt fiskehelseselskaper. Sjømat Norge har hovedkontor i Oslo og kontorer i Bergen, Ålesund, Trondheim og Tromsø.

Vil du vite mer?

 
Marit Bærøe
Marit Bærøe
Regionsjef havbruk Nord
Mobil: 905 41 042
Sverre Johansen
Sverre Johansen
Direktør industri
Mobil: 980 51 507

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Årssamling Havbruk Nord

Nord i sør, Oslo

Medlemsmøte i havbruk nord, Svolvær

Kvotemeldingen: En nødvendig reform av kvotesystemet 

Klippfiskseminar i Ålesund

Teknologi- og servicekonferansen 2019

Etablerer ordførerdialog

Hvordan kan vi opprettholde aktivitet?

Seminar om digitalisering

Algerammet næring møter minister