Skal norsk matproduksjon fortsatt skje i Norge? Hvordan få flere til å bli engasjert og ikke minst sikre rekrutteringen? Dette er tema når Sjømat Norge, NHO Mat og drikke, NHO Reiseliv, Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag, Norges Kokkemesteres Landsforening
og Baker- og konditorbransjens landsforening inviterer til rekrutteringskonferanse.
Sentrale spøsmål som rettes er:
De siste årene har som kjent rekrutteringen til matfatene vært sviktende, nå ønsker bransjen å gå sammen for å se hvordan en kan få flere søkere og ikke minst øke interessen rundt utdanningen.
Meld deg på allerede nå og bli med på en spennende matkonferanse:
Vil du lese mer?
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...