Skal norsk matproduksjon fortsatt skje i Norge? Hvordan få flere til å bli engasjert og ikke minst sikre rekrutteringen? Dette er tema når Sjømat Norge, NHO Mat og drikke, NHO Reiseliv, Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag, Norges Kokkemesteres Landsforening
og Baker- og konditorbransjens landsforening inviterer til rekrutteringskonferanse.
Sentrale spøsmål som rettes er:
De siste årene har som kjent rekrutteringen til matfatene vært sviktende, nå ønsker bransjen å gå sammen for å se hvordan en kan få flere søkere og ikke minst øke interessen rundt utdanningen.
Meld deg på allerede nå og bli med på en spennende matkonferanse:
Vil du lese mer?
Ingrid Lundamo blir ny regionsjef i Sjømat Norge Havbruk Vest.
Jørn Pedersen har takket ja til å bli ny fagsjef i Industriavdelingen i Sjømat Norge.
I natt ble det avklart at USA innfører 15% toll på import fra Norge.