Landskonferansen for restaurant- og matfag


Publisert 18.01.2018 av Øyvind André Haram Kalenderen

v
Scandic Vulkan, Oslo
Hvordan få flere til å interessere seg for matproduksjon? Matbransjen samler produsenter, lærere, opplæringskontor og alle som jobber med produksjon av mat til rekrutteringskonferanse.
Se tid, sted og påmelding

Skal norsk matproduksjon fortsatt skje i Norge? Hvordan få flere til å bli engasjert og ikke minst sikre rekrutteringen? Dette er tema når Sjømat Norge, NHO Mat og drikke, NHO Reiseliv, Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag, Norges Kokkemesteres Landsforening
og Baker- og konditorbransjens landsforening inviterer til rekrutteringskonferanse.

Sentrale spøsmål som rettes er:

  • Hvordan sikre rekrutteringen til restaurant- og matfatene i den videregående opplæringen?
  • Hvilken utdanning skal en ha? Hvilken kompetanse trengst i fremtiden?
  • Hvordan kan du bidra for å sikre rekrutteringen?

De siste årene har som kjent rekrutteringen til matfatene vært sviktende, nå ønsker bransjen å gå sammen for å se hvordan en kan få flere søkere og ikke minst øke interessen rundt utdanningen.

Meld deg på allerede nå og bli med på en spennende matkonferanse:

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Kan sjømatnæringen forsyne Norge med mat dersom det blir krig?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops