Skalldyrkonferansen har vært et årvisst arrangement i over 10 år, og arrangeres av Blue Planet i samarbeid med FHL og Havbrukskompaniet.
Program – oppdatert
Skalldyrkonferansen har tidligere år hatt mange gode foredragsholdere fra inn- og utland. Også i år vil det være et spennende program, med interessante presentasjoner. Navn på foredragsholdere og tittel på innlegg vil bli lagt ut fortløpende på
http://skalldyr.blueplanet.no/index.cfm?id=253248
Årets konferanse vil inneholde hovedtemaene; Marked, Kvalitet, Finansiering og Innovasjon. Innen disse vil det bli innlegg fra både næringsaktører, forskning og det offentlige virkemiddelapparat.
Dag 1. vil foregå ved Måltidets Hus i Stavanger, mens dag 2 vil foregå på Quality Airport Hotel Stavanger som er hotellet som er bukket for årets konferanse.
Intensjonen med konferansen har vært å samle skalldyr-Norge, og være en arena der dyrkere, forskere og andre som har tilknytning til bransjen, kan dele erfaringer og få inspirasjon i sitt arbeid.
I 2008 skiftet konferansen navn til Skalldyrkonferansen for å gi konferansen et videre begrep da flere skalldyrarter har blitt mer og mer aktuelle nå.
Programkomite
Morten Bergslien (Blue Planet)
Arne Berge (Havbrukskompaniet)
Trude Nordli (FHL)
Petter Ånonsen (Kvitsøy Edelskjell)
Asbjørn Drengstig (Norwegian Lobster Farm)
Tor Kristian Stevik (Oldermann)
Anne Siri Høiland (NCE Culinology)
Ragnhild Espeland (Innovasjon Norge)
Vil du lese mer?
Sjømat Norge understreker viktigheten av en bærekraftig og forutsigbar forvaltning av snøkrabben som en ny og verdifull...
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?