Verden blir stadig farligere. I Norge diskuteres det denne våren hvilket beredskapspotensial vi har. Med det menes hvordan vi vil kunne sikre befolkningen næring i en krisesituasjon. Norge er Europas – og verdens – sjømatkammer. Kan vi forsyne vår egen befolkning med nok mat dersom det blir nødvendig?
Sjømat Norge og Norges Fiskarlag inviterer til diskusjon om sjømatens rolle i en krigssituasjon.
På scenen vil du få innsiktsfulle foredrag fra blant annet Hanne Skartveit, redaktør i VG.
Geir Hågen Karlsen, assosiert partner i Geelmuyden Kiese og tidligere oberstløytnant i Hæren og Leo Grünfeldt, partner i Menon og forfatter av rapporten, Sjømatens betydning for matvareberedskap fra 2023 stiller også på scenen.
Vi avrunder frokosten med en politisk debatt med medlemmer fra næringskomiteen.
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Sammen med NHO Mat og Drikke arrangerer Sjømat Norge tradisjonen tro årets Tariffkonferanse. Tema er som vanlig...
Dødelighetstallene fortsetter å falle, viser ferske tall for første kvartal.
Sjømathandelen med USA preges fortsatt av stor uro.