• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Kalenderen > Hvordan være sprek 100 åring?

Hvordan være sprek 100 åring?

Publisert 07.09.2021 av Øyvind André Haram

Kalenderen

Start4. oktober 2021
kl. 11:30

Avslutning5. oktober 2021
kl. 13:00

StedBritannia, Trondheim

Meld deg på her!

Denne våren markerte havbruksnæringen i Norge sitt 50 års jubileum. Ferden frem mot 100 er allerede godt i gang. Høstens viktigste treffpunkt i Midt-Norge finner du på Britannia 4. – 5. oktober. Sjømat Norge inviterer alle medlemmer til medlemsmøte (husk å huke av når du melder deg på) i forkant av selve konferansen som varer fra lunsj til lunsj.

Meld deg på og få endelig muligheten igjen til å diskutere, mingle og bli inspirert.

HER FINNER DU PROGRAMMET:

Hvordan være sprek 100 åring?Last ned

Vil du lese mer?

Ingrid Lundamo ny regionsjef i Havbruk Vest

Publisert 07.09.2021 Kalenderen

Ingrid Lundamo blir ny regionsjef i Sjømat Norge Havbruk Vest.

Jørn Pedersen blir ny fagsjef i Sjømat Norge

Publisert 07.09.2021 Kalenderen

Jørn Pedersen har takket ja til å bli ny fagsjef i Industriavdelingen i Sjømat Norge.

Økt USA-toll rammer norsk sjømat 

Publisert 07.09.2021 Kalenderen

I natt ble det avklart at USA innfører 15% toll på import fra Norge.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies