• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Kalenderen > Hvordan være sprek 100 åring?

Hvordan være sprek 100 åring?

Publisert 07.09.2021 av Øyvind André Haram

Kalenderen

Start4. oktober 2021
kl. 11:30

Avslutning5. oktober 2021
kl. 13:00

StedBritannia, Trondheim

Meld deg på her!

Denne våren markerte havbruksnæringen i Norge sitt 50 års jubileum. Ferden frem mot 100 er allerede godt i gang. Høstens viktigste treffpunkt i Midt-Norge finner du på Britannia 4. – 5. oktober. Sjømat Norge inviterer alle medlemmer til medlemsmøte (husk å huke av når du melder deg på) i forkant av selve konferansen som varer fra lunsj til lunsj.

Meld deg på og få endelig muligheten igjen til å diskutere, mingle og bli inspirert.

HER FINNER DU PROGRAMMET:

Hvordan være sprek 100 åring?Last ned

Vil du lese mer?

Sjømaten er den del av klimaløsningen

Publisert 07.09.2021 Kalenderen

Sjømat som del av klimaløsningen

Sjømat Norges høring til Havbruksmeldingen

Publisert 07.09.2021 Kalenderen

Havbruksmeldingen mangler konsekvensutredning på sentrale områder.  

Folkemøte: Hvordan står det egentlig til med laksen?

Publisert 07.09.2021 Kalenderen

Hva er status for fiskeoppdrett av laks i Trøndelag? Hvordan står det til? Sjømat Norge sammen med...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies