Bærekraft i havbruksnæringen
Hva kan samfunnet tåle av fotspor fra havbruksnæringen
v/ Avdelingsdirektør Yngve Torgersen, Fiskeri og Kystdepartementet
Bærekraftig forproduksjon v/ konserndirektør Kjell Bjordal Ewos AS
Er det mulighet for mer oppdrett på Vestlandet
v/Forskningsdirektør Ole Torrissen, Havforskningsinstituttet
Erfaringer fra Marint Overvåkongsprogram i Ryfylke
v/ daglig leder Eivind Helland, Blue Planet.
Marked
Markedsmessige muligheter og trusler
v/ professor Frank Asche, UiS
Vinnerne i laksemarkedet
v/ Vibeke Juriks, FishPool
Areal
Hardangerføreskrifta v/Peter Gullestad, Fiskeridirektoratet
Kommunikasjon
Hva gjør vi med omdømmet? v/kommunikasjonsdirektør i FHL Are Kvistad
Erfaringer fra omdømmeprosjekt i Nord-Norge. v/Inger Gunn Sande, Nord-Norsk kommunikasjon
Vil du lese mer?
Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!
Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...
Vi vet at sjømatnæringen er kompleks. Derfor inviterer Sjømat Norge til Sjømatskolen. Et frokostseminar for de som...