• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Kalenderen > Generasjonsskifte 2016, Trondheim

Generasjonsskifte 2016, Trondheim

Publisert 08.04.2016 av Øyvind André Haram

Kalenderen

Start14. april 2016
kl. 12:00

StedTrondheim

Meld deg på her!

Helt siden starten av 1970-tallet har det vært avlet frem millioner av norsk oppdrettslaks. I disse dager markeres overgangen til den 12. generasjonen. AquaGen markerer dette med flere seminar langs kysten, GENERASJONSSKIFTET 2016. Seminaret ser nærmere på hva vi kan forvente av  neste generasjon oppdrettslaks.

For påmelding og mer informasjon:

 

http://aquagen.no/2016/02/28/aquagen-inviterer-til-generasjonsskiftet-2016/

 

 

 

 

 


Vil du lese mer?

Samfunnsoppdraget for bærekraftig fôr

Publisert 08.04.2016 Kalenderen

Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...

Årsmøte Havbruk Vest

Publisert 08.04.2016 Kalenderen

Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....

Arbeidstid for dykkere i havbruk

Publisert 08.04.2016 Kalenderen

Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies