Havbruksnæringen har fått økt oppmerksomhet i den norske samfunnsdebatten. Som en viktig næring utsettes vi med rette for et kritisk blikk. Ikke minst er det fokus på fiskehelsen og dødeligheten i norsk havbruksnæring. Vi som jobber i næringen får ofte spørsmålet; Hvordan står det egentlig til med den norske laksen? Derfor inviterte vi til frokostmøte på Grand Hotel i Oslo torsdag 7. november.
SE OPPTAK FRA KONFERANSEN:
Program:
08.00 Frokost
08.15 Hvordan står det til med laksen v/Ingunn Sommerset, Veterinærinstituttet
Følger oppdretterne loven v/Bård Skjelstad, Mattilsynet
Tar Næringa grep v/Randi Grøntvedt
Hva gjør bedriftene? Samtale med havbruksbedrifter
Har vi godt nok regelverk? v/Ingunn Sommerset, Bård Skjelstad, Randi Grøntvedt, Joakim Lund, Aftenposten.
Mens vi venter på havbruksmeldingen v/Geir Ove Ystmark
Vil du lese mer?
Sjømat Norge mener sjømat må få en større plass i Totalberedskapsmeldingen. Under høringen på Stortinget understreket vi...
Unge står i kø for å løse oppdrettslaksens utfordringer.
Marte Vassbotten (37), Ole Troland (31) og Simon Nesse Økland (48) går inn i arbeidsutvalget.