Havbruksnæringen har fått økt oppmerksomhet i den norske samfunnsdebatten. Som en viktig næring utsettes vi med rette for et kritisk blikk. Ikke minst er det fokus på fiskehelsen og dødeligheten i norsk havbruksnæring. Vi som jobber i næringen får ofte spørsmålet; Hvordan står det egentlig til med den norske laksen? Derfor inviterer vi til frokostmøte på Grand Hotel i Oslo torsdag 7. november.
Program:
08.00 Frokost
08.15 Hvordan står det til med laksen v/Ingunn Sommerset, Veterinærinstituttet
Følger oppdretterne loven v/Bård Skjelstad, Mattilsynet
Tar Næringa grep v/Randi Grøntvedt
Hva gjør bedriftene? Samtale med havbruksbedrifter
Har vi godt nok regelverk? v/Ingunn Sommerset, Bård Skjelstad, Randi Grøntvedt, Joakim Lund, Aftenposten.
Mens vi venter på havbruksmeldingen v/Geir Ove Ystmark
Begrenset antall plasser, meld deg på her: https://events.provisoevent.no/…/frokostmoete…/register
Vil du lese mer?
Havbruksnæringen har fått økt oppmerksomhet i den norske samfunnsdebatten. Som en viktig næring utsettes vi med rette...
Sjømat Norge roser Sildelaget for å hente inn tre eksterne medlemmer inn i styret, men er kritisk...
Hvordan påvirker de nye kravene om rapportering og dokumentasjon deg? Fortvil ikke, vi gir deg den kunnskapen...