v
Norges Varemesse, Lillestrøm
De største bransjeorganisasjonene innenfor mat og drikke i Norge står nå sammen med Norges Varemesse og etablerer en kompetansearena med tema; sett bærekraft på menyen. Dette for sammen å kunne ruste hele verdikjeden fra hav og jord til bord for fremtiden.
Se tid, sted og påmelding

Foodscape finner sted 10. og 11. oktober 2018 på Norges Varemesse. Se full omtale.

Åpningskonferansen

Konferansier: Solveig Kloppen

  • BÆREKRAFTIG VERDISKAPNING
    Samtale med Petter Haas Brubakk, adm.dir i NHO Mat & Drikke og Inger Marie Sperre, styreleder i Sjømat Norge.
  • BÆREKRAFT OG INNSIKT
  • INNOVASJON OG GAMECHANGERS

Detaljert program framgår på nettsidene til Foodscape.

 


Sjømat Norge gir deg rabatt på billetter til utstilling og arrangementer

40 % rabatt på 2-dagers pass og Dagpass
Passene inkluderer alle seminar og inngang til utstillingen den aktuelle dagen.
2-dagers pass (onsdag 10. og torsdag 11. oktober): https://goo.gl/JH1C5b
Dagspass onsdag 10. oktober: https://goo.gl/z1wXk6
Dagpass torsdag 11. oktober: https://goo.gl/BSsY2H

Inngang til utstillingen samt ett seminar
Rabattert pris kr 200 per dag, inkl. mva (ord. pris kr 500)
Inngang utstilling + ett seminar, onsdag 10. oktober: https://goo.gl/MU5Keo
Inngang utstilling + ett seminar, torsdag 11. oktober:https://goo.gl/iDehNa

Kun inngang utstillingen
Kr 0. Forutsetter registrering slik at inngangsbillett genereres.
Kun inngang utstillingen, onsdag 10. oktober:https://goo.gl/TS5cTE
Kun inngang utstillingen, torsdag 11. oktober: https://goo.gl/Hu9oHt

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Fakta om «dødsalgen»

Rammen for lokale forhandlinger

Statsminister med hjerte for sjømat

Enklere rutiner for sjømateksport fra 21. mai

Landskonferansen restaurant og matfag

Medlemsmøte Industri

Resultatet av tariffoppgjøret 2019

Stine styrker Sjømat Norge i nord

Hvilke miljøfotavtrykk bør være fra sjømat?

Mindre rømt fisk i elvene