Foodscape finner sted 10. og 11. oktober 2018 på Norges Varemesse. Se full omtale.
Åpningskonferansen
Konferansier: Solveig Kloppen
- BÆREKRAFTIG VERDISKAPNING
Samtale med Petter Haas Brubakk, adm.dir i NHO Mat & Drikke og Inger Marie Sperre, styreleder i Sjømat Norge. - BÆREKRAFT OG INNSIKT
- INNOVASJON OG GAMECHANGERS
Detaljert program framgår på nettsidene til Foodscape.
Sjømat Norge gir deg rabatt på billetter til utstilling og arrangementer
40 % rabatt på 2-dagers pass og Dagpass
Passene inkluderer alle seminar og inngang til utstillingen den aktuelle dagen.
2-dagers pass (onsdag 10. og torsdag 11. oktober): https://goo.gl/JH1C5b
Dagspass onsdag 10. oktober: https://goo.gl/z1wXk6
Dagpass torsdag 11. oktober: https://goo.gl/BSsY2H
Inngang til utstillingen samt ett seminar
Rabattert pris kr 200 per dag, inkl. mva (ord. pris kr 500)
Inngang utstilling + ett seminar, onsdag 10. oktober: https://goo.gl/MU5Keo
Inngang utstilling + ett seminar, torsdag 11. oktober:https://goo.gl/iDehNa
Kun inngang utstillingen
Kr 0. Forutsetter registrering slik at inngangsbillett genereres.
Kun inngang utstillingen, onsdag 10. oktober:https://goo.gl/TS5cTE
Kun inngang utstillingen, torsdag 11. oktober: https://goo.gl/Hu9oHt