Ergonomi for næringsmiddelindustrien


Publisert 26.11.2021 av Henrik Wiedswang Horjen Arbeidsliv

Sjømat Norge deltar i et IA bransjeprogram sammen med NHO Mat og Drikke og NNN. Dette bransjeprogrammet er en del av IA (Inkluderende arbeidsliv) satsingen og formålet er å hindre frafall og redusere sykefravær.

Flere av våre bedrifter er deltagere her.

Som en del av bransjeprogrammet er det utarbeidet en veileder for ergonomi innen næringsmiddelindustrien, som er tilgjengelig på Arbinn for alle bedriftene.

Her gis det tips og råd i forhold til en rekke ergonomiske utfordringer. Det er også utviklet et eget ergonomispill, hvor man kan få kunnskap om ergonomi gjennom dette spillet. Her følger linken til veiledningene og til ergonomispillet.

Les mer her: Ergonomi i næringsmiddelindustri

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Kurs i åpenhetsloven

Jon Arne ny president

Høring av evaluering av Statsforvalterens geografiske inndeling

Årssamling i Havbruk nord

Miljøseminar Florø

Vil ha mer aktivitet her i landet  

Gunnar Haagensen innstilt som ny styreleder i Sjømat Norge 

Innspillsmøte om NTP 2025-2036

Sjømat Norges innspill til næringsplaner for norske havområder

Årsarrangementet 2023