Ergonomi for næringsmiddelindustrien


Publisert 26.11.2021 av Henrik Wiedswang Horjen Arbeidsliv

Sjømat Norge deltar i et IA bransjeprogram sammen med NHO Mat og Drikke og NNN. Dette bransjeprogrammet er en del av IA (Inkluderende arbeidsliv) satsingen og formålet er å hindre frafall og redusere sykefravær.

Flere av våre bedrifter er deltagere her.

Som en del av bransjeprogrammet er det utarbeidet en veileder for ergonomi innen næringsmiddelindustrien, som er tilgjengelig på Arbinn for alle bedriftene.

Her gis det tips og råd i forhold til en rekke ergonomiske utfordringer. Det er også utviklet et eget ergonomispill, hvor man kan få kunnskap om ergonomi gjennom dette spillet. Her følger linken til veiledningene og til ergonomispillet.

Les mer her: Ergonomi i næringsmiddelindustri

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Kan sjømatnæringen forsyne Norge med mat dersom det blir krig?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops