Ergonomi for næringsmiddelindustrien


Publisert 26.11.2021 av Henrik Wiedswang Horjen Arbeidsliv

Sjømat Norge deltar i et IA bransjeprogram sammen med NHO Mat og Drikke og NNN. Dette bransjeprogrammet er en del av IA (Inkluderende arbeidsliv) satsingen og formålet er å hindre frafall og redusere sykefravær.

Flere av våre bedrifter er deltagere her.

Som en del av bransjeprogrammet er det utarbeidet en veileder for ergonomi innen næringsmiddelindustrien, som er tilgjengelig på Arbinn for alle bedriftene.

Her gis det tips og råd i forhold til en rekke ergonomiske utfordringer. Det er også utviklet et eget ergonomispill, hvor man kan få kunnskap om ergonomi gjennom dette spillet. Her følger linken til veiledningene og til ergonomispillet.

Les mer her: Ergonomi i næringsmiddelindustri

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vinterens nye minstepriser

Sjømat Norge foreslår midlertidig overgangsordning til ny lakseskatt

Bruk av normprisråd

Regjeringen kompenserer

Medlemsmøte industri og handel

For viktig til å bli parantes

Sjømatorganisasjonene anmodet om å stille i møte i Finansdepartementet

Kurs i rømmingssikring

1384 permisjonsvarler

Vil ha mer bearbeiding