• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Organisasjon og arbeidsliv > Endringer i permitteringsreglene

Endringer i permitteringsreglene

Publisert 26.02.2009 av Sjømat Norge

Organisasjon og arbeidsliv

Denne endringen trådte i kraft den 1. februar 2009. Opprinnelig var det foreslått å øke dagpengeperioden til 42 uker med virkning fra 1. april, men dette ble senere utvidet til 52 uker. Samtidig ble altså virkningstidspunktet satt til 1. februar.

Odelstinget har samtidig vedtatt regjeringens forslag om å redusere arbeidsgiverperioden i lov om lønnsplikt under permittering, fra 10 til 5 dager. Denne endringen trer i kraft den 1. april 2009.


Vil du lese mer?

Sjømat Norge i finanskomiteen og næringskomiteen

Publisert 26.02.2009 Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norge møtte i høringer i finanskomiteen og næringskomiteen i etterkant av fremleggelsen av statsbudsjettet for 2026....

Statsbudsjettet 2026: – Avgiftsøkninger som svekker konkurransekraften 

Publisert 26.02.2009 Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...

Fremtidens matsystemer: Derfor må sjømaten få en nøkkelrolle

Publisert 26.02.2009 Organisasjon og arbeidsliv

Norge står foran en omfattende gjennomgang av hele matsystemet. I sitt høringsinnspill til regjeringens arbeid med «Fremtidens...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies