Samarbeidet mellom helsemyndighetene og matbransjen om å tilrettelegge for et sunnere kosthold videreføres nå til 2025. Dette markerer vi blant annet med å kåre vinnerne av intensjonsavtalens utmerkelser 2021.
Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol kårer vinnerne av intensjonsavtalens utmerkelser 2021 og finalistene forteller om sine bidrag til et sunnere kosthold. Dessuten blir det faglig påfyll om hvorfor et kosthold i tråd med kostrådene er viktig for folkehelsen og hvordan man kan påvirke til adferdsendring.
Les mer om webinaret her.
NB! Webinaret er utsatt som følge av strengere corona-restriksjoner, hvilket påvirket innspillingen av webinaret.
12:00 – 12:05: Velkommen v/Petter Haas Brubakk, NHO Mat og Drikke
12:05 – 12:20: Hvorfor er det viktig å følge kostrådene og hvordan har kostholdet
utviklet seg? v/Linda Granlund, Helsedirektoratet
12:20 – 12:40: Using multisensory marketing to achieve healthier food choices and
behaviours v/Carlos Velasco, BI
12:40 – 13:00: NNR2022 – status og veien videre, v/Anne Høyer, Helsedirektoratet
13:00 – 13:15: Kort pause
13:15 – 14:00: Finalistene i intensjonsavtalens utmerkelser 2021 presenterer sine
bidrag
14:00 – 14:30: Kåring av vinnere av intensjonsavtalens utmerkelser 2021 og veien
videre med ny intensjonsavtale, v/Helse- og omsorgsminister
Ingvild Kjerkol
14:30 -14:45: Avslutning
Webinaret er et samarbeid mellom helsemyndighetene og NHO Mat og Drikke.
Vil du lese mer?
Sjømat Norge mener at når det legges opp til en forsterket kvantumskontroll, kan ikke myndighetene unnlate å...
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....