Foodscape finner sted 10. og 11. oktober 2018 på Norges Varemesse. Se full omtale.
Helsemyndighetene, mat- og serveringsbransjene og handelen samarbeider om informasjon og tiltak som kan bidra til at folk tar sunnere valg. #MerAv-arbeidet handler om å øke konsumet av sjømat, frukt og grønt og grove kornprodukter i befolkningen. På Foodscape-konferansen arrangeres det et seminar der status på arbeidet presenteres.
Påmelding (GRATIS. Billetten gir også inngang til utstillingen,men kun før seminarstart torsdag kl 09.00-09.30)
Sted: Hovedscenen.
Møteleder: Øyvind A. Haram, Sjømat Norge.
Arrangører: Sjømat Norge, Baker- og konditorbransjens landsforening, Norges frukt- og grønnsaksgrossisters Forbund og Helsedirektoratet.
40 % rabatt på 2-dagers pass og Dagpass
Passene inkluderer alle seminar og inngang til utstillingen den aktuelle dagen.
2-dagers pass (onsdag 10. og torsdag 11. oktober): https://goo.gl/JH1C5b
Dagspass onsdag 10. oktober: https://goo.gl/z1wXk6
Dagpass torsdag 11. oktober: https://goo.gl/BSsY2H
Inngang til utstillingen samt ett seminar
Rabattert pris kr 200 per dag, inkl. mva (ord. pris kr 500)
Inngang utstilling + ett seminar, onsdag 10. oktober: https://goo.gl/MU5Keo
Inngang utstilling + ett seminar, torsdag 11. oktober:https://goo.gl/iDehNa
Kun inngang utstillingen
Kr 0. Forutsetter registrering slik at inngangsbillett genereres.
Kun inngang utstillingen, onsdag 10. oktober:https://goo.gl/TS5cTE
Kun inngang utstillingen, torsdag 11. oktober: https://goo.gl/Hu9oHt
Vil du lese mer?
Velkommen til høstmøtet!
Sjømat Norge roser regjeringen for mer penger til fiskeriforskning i revidert statsbudsjett.
Sjømat som del av klimaløsningen