Vi inviterer kvalitetsledere for sjøanlegg, brønnbåtselskap og vaske- og servicebåter i Sjømat Norge til erfaringsdeling og workshop på Værnes den 6. februar 2018.
Rømmingsutvalget i Sjømat Norge har i høst mottatt meldinger som indikerer at tap av enkeltfisk eller et fåtall fisk under drift, eller i forbindelse med ulike operasjoner, kan være en utfordring. Utvalget ønsker derfor å samle kvalitetsledere, produksjonsledere eller andre som mottar avviksmeldinger, eller er ansvarlig for arbeid med rømmingssikring på anleggene, til en workshop med dette som tema. Det vil kun være representanter fra medlemsbedriftene og administrasjonen i Sjømat Norge til stede. Hensikten er at vi skal kunne ha åpne diskusjoner og erfaringsutveksling omkring situasjoner og operasjoner der vi observerer eller mistenker at vi under spesielle omstendigheter kan miste én eller et fåtall fisk. Målet er eventuelt å finne tiltak som kan forhindre tap av fisk, og deretter spre informasjon om dette til våre kollegaer.
Møtet arrangeres på Radisson Blu Trondheim Airport kl 10-15:00 tirsdag den 6. februar. Det er plass til 20-30 deltakere, og påmeldingsfrist er den 20. januar.
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.