Medlemsmøte: Filet av torskefisk


Publisert 18.09.2017 av Øyvind André Haram Industri og handel Kalenderen

v
Kystens Hus, Tromsø
Filetprodusent? Torsk, hyse eller sei som råstoff? Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte på Kystens hus i Tromsø 2. oktober.
Se tid, sted og påmelding

Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte i Tromsø mandag 2. oktober hvor det rettes særlig oppmerksomhet på filetproduksjon av torsk, hyse og sei.

Møtet finner sted på Kystens Hus i Tromsø 2. oktober, kl 14.00 – 18.00.

 

På møtet vil Norges Sjømatråd orientere om handelen med filetprodukter og markedsføring av filet. Videre vil FHF orientere om aktuelle FoU-prosjekter med særlig relevans for filetnæringen.

Det legges opp til en bred diskusjon av aktuelle saker, herunder råstofftilgang og reguleringer, automatisering, markedsadgang og kvalitet.

 

For påmelding og mer informasjon:

Kontakt direktør industri Sverre Johansen i Sjømat Norge sjo@sjomatnorge.no

Vil du vite mer?

 
Sverre Johansen
Sverre Johansen
Direktør industri og handel
Mobil: 980 51 507

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vil du delta i intervju?

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Sjømat i krise, krig og fred: Kan sjømaten forsyne Norge med mat?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg