Workshop: Økt sjømatkonsum


Publisert 28.03.2017 av Karin Gammelsæter Miljø og Helse Kalenderen

v
Universitetsgata 2, Oslo
Arbeidet for "Økt konsum av sjømat, frukt og grønt samt grove kornprodukter" starter med en workshop i Oslo 16. mai.
Se tid, sted og påmelding

Statssekretær Frode Hestnes i Helse- og omsorgsdepartementet vil være tilstede fra 10:00 for å markere oppstarten. Det inkluderer offisiell signering av tilslutningsavtaler.

Deretter fortsetter workshop med tanke på å få på plass rammene, prioriterte arbeidsoppgaver m.m. for innsatsområdet. Det legges opp til både et felles program, og mulighet for diskusjoner i undergrupper for hhv. sjømat, frukt og grønt, samt grove kornprodukter.

Last ned invitasjon og program

 

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vil du delta i intervju?

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Sjømat i krise, krig og fred: Kan sjømaten forsyne Norge med mat?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg