• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > FHL er frempå i Brussel

FHL er frempå i Brussel

Publisert 22.10.2014 av Karin Gammelsæter

Sjømat Norge

Henrik-Stenwig-fhl01470_500Direktør for miljø og helse i FHL, Henrik Stenwig, koordinerer det tekniske sekretariatet som også inkluderer SINTEF, Marine Harvest, Norway Pelagic, Norway Seafoods og flere andre europeiske interesseorganisasjoner og sjømatbedrifter. Kommisjonen er representert ved DG ENV og DG MARE som deltar som aktive observatører.

Gruppen møttes nylig i Brussel, og skal på oppdrag fra Europakommisjonen utvikle et europeisk system for miljøregnskap (fotavtrykksmåling) av sjømatprodukter, noe Kommisjonen gjennom nytt regelverk, vil legge til grunn for blant annet miljøinformasjon til forbrukere. Dette systemet vil kunne være av stor verdi for den norske sjømatnæringen.

Les mer på nho.no


Vil du lese mer?

Havbruksmøte i nord 2025

Publisert 22.10.2014 Sjømat Norge

Velkommen til høstmøtet!

Svært viktige forskningsmidler

Publisert 22.10.2014 Sjømat Norge

Sjømat Norge roser regjeringen for mer penger til fiskeriforskning i revidert statsbudsjett.

Sjømaten er den del av klimaløsningen

Publisert 22.10.2014 Sjømat Norge

Sjømat som del av klimaløsningen

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies