Første del av arrangementet er medlemsinterne møter, mens årskonferansen og generalforsamlingen er åpne for alle registrerte deltakere:
5. april kl. 19.30 inviteres medlemmene til en sammenkomst på Museum Schøtstuene. Støttemedlemmer og studenter er også velkomne til denne sammenkomsten.
6. april kl 0900 – 1200: Interne medlemsmøter for hhv industri og havbruk.
6. april kl 1200: Felles lunsj for alle deltakere.
6. april kl. 1300-1800: Årskonferansen Les mer: Duket for sjømatdetbatt
6. april kl. 1930: Festmiddag.
7. april kl. 09.00 – 12.00: Sjømat Norges Generalforsamling
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen
13:00-13:25
Inger-Marie Sperre, styreleder Sjømat Norge i samtale med Christian Borch.
13:25-13:50
Per Sandberg, statsråd Nærings- og fiskeridepartementet:
Økt sjømatproduksjon og verdiskaping – myndighetene bidrar
13:50-14:10
Harald Serck-Hanssen, konserndirektør i DnB:
Sjømatsektoren – en stadig mer sentral aktør i norsk næringsliv
14:10-14:30
Kristin Skogen Lund, adm dir NHO:
Hva skulle vi gjort uten havet?
14:30-15:00 Spørsmål og kommentarer
15:00-15:30 Pause (30 min.)
15:30-15:50
Ulf Sverdrup, direktør Norsk Utenrikspolitisk Institutt:
Interessekonflikter i norsk handelspolitikk – hva dette betyr for norsk sjømatnæring
15:50-16:05
Kjell Ingebrigtsen, leder Norges Fiskarlag:
Sjømatalliansen – hånd i hånd for å sikre markedsadgangen for norsk sjømat
16:05-16:35 Pause (30 min.)
16:35-17:45 Politisk debatt. Panel: Styreleder Inger-Marie Sperre, statsråd Per Sanderg (Frp), Geir Pollestad (Sp), Frank Bakke-Jensen (H), Line Henriette Hjemdal (KrF), Ingrid Heggø (Ap), Pål Farstad (V) og Torgeir Knag Fylkesnes (SV).
17:45-18:00
Fredrik Hald,
Lerøy Seafood
20.00
En uforglemmelig festaften med havets delikatesser!
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.