• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Industri > Ny og revidert Sjømat 2025

Ny og revidert Sjømat 2025

Publisert 29.11.2013 av Øyvind André Haram

Industri

Verdens fremste villfisknæring– Fiskerinæringen har enorme muligheter. Å tilpasse seg konkurransen og drive effektivt vil hindre utflagging og gjøre at vi kan bidra enda mer til velferden, sa Gunnar Domstein da en la frem FHLs fremtidsrapport om norsk villfisknæring under FHLs årskonferanse i Ålesund tidligere i år.

Nå er rapporten revidert. Les mer her om hvordan FHL tenker seg fremtiden for norsk villfisknæring her:

Sjømat 2025 – hvordan skape verdens fremste villfisknæring? 


Vil du lese mer?

Ny leder i Biomarint forum

Publisert 29.11.2013 Industri

Hanna Bakke-Jensen (30) blir ny sekretariatsleder av Biomarint forum. Hun er i dag rådgiver i Norges Fiskarlag og...

Sjømat Norge i finanskomiteen og næringskomiteen

Publisert 29.11.2013 Industri

Sjømat Norge møtte i høringer i finanskomiteen og næringskomiteen i etterkant av fremleggelsen av statsbudsjettet for 2026....

Statsbudsjettet 2026: – Avgiftsøkninger som svekker konkurransekraften 

Publisert 29.11.2013 Industri

Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies