• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Tromsø – et tilbakeblikk

Tromsø – et tilbakeblikk

Publisert 10.04.2012 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

FHLs generalforsamling og årskonferanse ble arrangert like før påske på Radisson Blu Hotell i Tromsø, onsdag 28. – torsdag 29. mars 2012. Her kan du laste ned foredragene fra de to dagene.

 

ONSDAG 28. mars:

Norge – Europas matkammer
Styreleder Gunnar Domstein, FHL

 

Verdens fremste sjømatnasjon
Fiskeri- og kystminister Lisbeth Berg-Hansen

 

Sjømatens rolle i en ny geopolitikk
Utenriksminister Jonas Gahr Støre

 

Den strategiske betydningen av sjømatressursene
Johan Petter Barlindhaug, forretningsmann og samfunnsutvikler

 

Temperaturen på økonomien i Europa
Øystein Dørum, DnB Markets

 

TORSDAG 29. mars:

Konkurranse, styrkeforhold og trender
Overblikk 2011 og perspektiver for fremtiden.
Senioranalytiker Kolbjørn Giskeødegaard, Nordea

 

Oljefeber vs sjømat – næringspolitiske paradokser – NB! Ingen Powerpoint
Om næringenes posisjoner, ressursperspektiv og miljø
Stortingsrepresentant Frank Bakke Jensen –

 

INDUSTRI

Ressursene i havet – status og utsikter
HI, forskningsdirektør Harald Loeng

 

 

Lønnsom og effektiv fiskeindustri
Bent Dreyer, NOFIMA

 

 

En attraktiv kystnæring i 2020
Grete Fossli, leder av næringspolitisk avdeling i LO


 

Total utnyttelse av fisken kan øke verdi og matproduksjon
Professor Jan Raa

 

 

HAVBRUK

FHLs perspektiv på utvikling av laks og ørretnæringen:
Ivaretakelse av miljøutfordringer og tilrettelegging for økte aktiviteter

Fred Wilsgård, daglig leder Wilsgård Fiskeoppdrett, nestleder i FHL-styret

 

Sjømatproduksjon i et miljøperspektiv – havbruk som en del av økt matproduksjon
Nina Jensen, WWF


 

Fremtidig vekst – hva vil vektlegges?
Harald Gjein, Mattilsynet

 

 


Vil du lese mer?

Statsbudsjettet 2026: – Avgiftsøkninger som svekker  konkurransekraften 

Publisert 10.04.2012 Sjømat Norge

Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...

Fremtidens matsystemer: Derfor må sjømaten få en nøkkelrolle

Publisert 10.04.2012 Sjømat Norge

Norge står foran en omfattende gjennomgang av hele matsystemet. I sitt høringsinnspill til regjeringens arbeid med «Fremtidens...

Miljøteknologiordning uten tilstrekkelig fleksibilitet

Publisert 10.04.2012 Sjømat Norge

Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies