• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Sjømat Norge > Enighet om nye minstepriser i råfisklagets distrikt

Enighet om nye minstepriser i råfisklagets distrikt

Publisert 21.09.2010 av Sjømat Norge

Sjømat Norge

Det ble enighet om følgende justeringer i minsteprisene:

  • Torsk 1-2,5 kg øker med 25 øre til 12,50. Øvrige minstepriser på torsk videreføres.
  • Minstepriser for snørefanget hyse videreføres. Hyse minst 8 hg øker med 50 øre til 8,25. Hyse under 8 hg øker med 25 øre til 5,50.
  • Minstepriser sei øker i alle størrelser med 50 øre til henholdsvis 9,- for sei minimum 2,3 kg, 7,- for sei mellom 1,2 og 2,3 kg, og 5,75 for sei under 1,2 kg.

For mer informasjon kontakt:
Geir Ove Ystmark, direktør næringsutvikling 481 27 155.
Jorulf Straume, fagsjef hvitfisk 913 65 771


Vil du lese mer?

Statsbudsjettet 2026: – Avgiftsøkninger som svekker konkurransekraften 

Publisert 21.09.2010 Sjømat Norge

Sjømat Norge er overrasket over at det legges frem forslag om nye avgifter på både havbruk og...

Fremtidens matsystemer: Derfor må sjømaten få en nøkkelrolle

Publisert 21.09.2010 Sjømat Norge

Norge står foran en omfattende gjennomgang av hele matsystemet. I sitt høringsinnspill til regjeringens arbeid med «Fremtidens...

Miljøteknologiordning uten tilstrekkelig fleksibilitet

Publisert 21.09.2010 Sjømat Norge

Det er bra at regjeringen har lyttet til høringsinnspillene og ikke satt krav til oppsamling av organisk...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies