Kokte skallreker til konsum, sommerpris tom 31. august 52,-
Kokte skallreker til konsum, vinterpris fom 1. september 42,-
Kokte skallreker som agn til som skallreke 30,-
Ferske råreker til pilling 121 220 pr kg 11,-
Ferske råreker til pilling 221 250 pr kg 10,-
Ferske råreker til pilling 251 + pr kg 7,-
Kokte reker til produksjon u/121 pr kg 30,-
Kokte reker til produksjon 121 160 pr kg 23,-
Kokte reker til produksjon 161 190 pr kg 17,-
Kokte reker til produksjon 191 240 pr kg 16,-
Kokte reker til produksjon 241 320 pr kg 14,-
Det var enighet om at ny prisforhandling skal avholdes 4. mai 2009, slik at sommerprisene for 2009 søkes fastsatt for perioden medio mai til medio august.
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.