x Lukk infovindu
26. oktober 2017
Start: kl. 09:00
Avslutning:
Tor 26. oktober 2017
kl.15:30
NHO, Oslo
Meld deg på her!

Workshop: #mergrovtgrøntogblått


Publisert 13.09.2017 av sjømatnorge.no Miljø og Helse  Kalenderen  

v
NHO, Oslo
Velkommen til workshop nummer 2 i arbeidet "Felles løft for et sunnere kosthold".
Se tid, sted og påmelding

Et sunt kosthold i hverdagen kombinert med fysisk aktivitet er nøkkelen til bedre helse. Norske helsemyndigheter har satt et ambisiøst mål: Innen 2021 skal befolkningen spise 20% mer frukt og bær, grønnsaker, grove kornprodukter og sjømat. Det krever godt samarbeid mellom myndighetene, matprodusentene og handelen. Nå inviterer vil til den andre workshopen der myndigheter, næring og handel kommer sammen for å diskutere konkrete tiltak for å nå målene som er satt.

Se programmet her

Vel møtt til alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for #mergrovtgrøntogblått ved å signere intensjonsavtalen om tilrettelegging for et sunnere kosthold eller tilslutningsavtalen. Myndighetene, opplysningskontorene og Norges Sjømatråd er også viktige medspillere.

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt innsats for innsamling av plast

Ber om like vilkår for laksevekst

Nedgangen i bruken av lusemidler fortsetter

Dødeligheten på laks går ned

Se så mye de legger igjen

Ny tilstramming i konkurransen om råstoffet

Sildelaget avviser like konkurransevilkår

Rekordlav rømming av laks og ørret