Norge står midt i store og nødvendige «grønne» omstillinger. Sjømat Norge og medlemsbedriftene har de siste årene jobbet mye med strategien Sjømat2030. – hvordan vi som næring jobber med bærekraftsmålene og samtidig sikrer Norge mer sjømat.
Som et ledd i dette arbeidet lanseres det nå hvordan næringen skal jobbe med sykdomskontroll og styrke arbeidet rundt smittesikring / biosikkerhet.
Torsdag 14. des inviterer vi til en gjennomgang. Bli med på webinar der vi forteller om hvordan selskapene nå sammen skal jobbe.
Vi sender direkte fra vårt kontor i Oslo, der vi har med oss COO i Mowi Norge som har ledet arbeidet. Mattilsynet blir også med for å gi sine kommentarer til arbeidet. Du melder deg på seminaret i lenken.
Du melder deg på webinaret, vi sender deg en teamslenke onsdag ettermiddag (13.desember). Møtet varer ca 45.min.
Vil du lese mer?
Bærekraftig produsert mat fra havet er et viktig bidrag i arbeidet for å nå våre klimaforpliktelser. Havbruksnæringen...
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...