v
Næringslivets Hus, Oslo
Torsdag 17. oktober er det klart for nytt #MerAv-seminar. Påmeldingsfrist er 10. oktober.
Se tid, sted og påmelding

Norske helsemyndigheter har satt et ambisiøst mål: Innen 2021 skal befolkningen spise 20% mer frukt og bær, grønnsaker, grove
kornprodukter og sjømat. Det krever godt samarbeid mellom myndighetene, matprodusentene, handelen og serveringsbransjen.

Vel møtt til seminar!

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Nytt helsesertifikat

Millioner til opplæringsprogram

Sjømat Norge søker rådgiver havbruk

Endeleg havbrukstekniker

Verdens første helelektriske oppdrettsanlegg

Bred enighet om skatteregime

Covid 19 påvirker ikke sjømaten

Slik kan sjømat prioriteres internasjonalt

Positivt at kommunene og fylkene får mer