v
Næringslivets Hus, Oslo
Torsdag 17. oktober er det klart for nytt #MerAv-seminar. Påmeldingsfrist er 10. oktober.
Se tid, sted og påmelding

Norske helsemyndigheter har satt et ambisiøst mål: Innen 2021 skal befolkningen spise 20% mer frukt og bær, grønnsaker, grove
kornprodukter og sjømat. Det krever godt samarbeid mellom myndighetene, matprodusentene, handelen og serveringsbransjen.

Vel møtt til seminar!

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Disse kommer til Kyst, Fisk og Framtid

Årssamling i midt, Trondheim

Matsvinnsreduksjon er et viktig klimatiltak – Bli med!

Kurs i toll og opprinnelse

Sjømat Norge satser ungt

Trude Olafsen ny leder for arbeidsutvalget i teknologi og service

Sjømat Norge søker fagsjef miljø og helse

Vi ønsker deg…

Vest i aust, Oslo

God effekt av utfisking av rømt oppdrettslaks