v
Næringslivets Hus, Oslo
Torsdag 17. oktober er det klart for nytt #MerAv-seminar. Påmeldingsfrist er 10. oktober.
Se tid, sted og påmelding

Norske helsemyndigheter har satt et ambisiøst mål: Innen 2021 skal befolkningen spise 20% mer frukt og bær, grønnsaker, grove
kornprodukter og sjømat. Det krever godt samarbeid mellom myndighetene, matprodusentene, handelen og serveringsbransjen.

Vel møtt til seminar!

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Kyst, fisk og framtid

Fiskeindustrien er feil adresse for avgiftsøkning

Krever regelendringer i kongekrabbebransjen

Årssamling Havbruk Vest

Vil rydde opp i fiskeindustrien

Medlemsmøte Havbruk Nord

Destruktive forslag for norsk havbruksnæring

Kven skal fiske kva?

Fra industri til marin ingrediens