v
Næringslivets Hus, Oslo
Torsdag 17. oktober er det klart for nytt #MerAv-seminar. Påmeldingsfrist er 10. oktober.
Se tid, sted og påmelding

Norske helsemyndigheter har satt et ambisiøst mål: Innen 2021 skal befolkningen spise 20% mer frukt og bær, grønnsaker, grove
kornprodukter og sjømat. Det krever godt samarbeid mellom myndighetene, matprodusentene, handelen og serveringsbransjen.

Vel møtt til seminar!

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Politikerene fikk høre dette

Meir torsk i nord

EØS-avtalen er viktig for Noreg

Oppretter felles forum mot rømming

Britisk ambassadør til Trondheim

Sjømat Norge passerer 650 medlemmer

Statsbudsjettet 2019

Viktig seier til Pelagia AS i Themis-saken

Høringssvar mateksportforskriften

– Ny jernbane i nord vil bedre sjømatens klimaregnskap