Vi går inn i 2021 hvor utfordringene knyttet til korona fremdeles er store og uoversiktelige. I dette medlemsmøtet gir Sjømat Norge deg en oversikt over hvordan pandemien påvirker sjømatnæringen nå og i nærmeste fremtid. Møtet foregår på Teams og det blir anledning til å stille spørsmål.
Program
- Situasjonen akkurat nå – slik jobber Sjømat Norge med korona-utfordringene, ved Geir Ove Ystmark
- Innreisekarantene; status og muligheter, inkl. kompensasjonsordninger, ved Sverre Johansen
- Implikasjoner av påvist covid-19 i bedrift, med case Kina, ved Sverre Johansen
- Dialog med kommuner og øvrige lokale myndigheter, ved Stine Akselsen
- Da koronaen tok kjøttsenteret, ved Ståle Gausen i Grilstad
- Permitteringsregler mv, ved Rune Dyrvik
- Kommunikasjon i pandemien – hvordan kan vi hjelpe deg, ved Kristin Langeland
Vil du vite mer?