Medlemsmøte om korona-situasjonen


Publisert 11.01.2021 av Tarjei Svalbjørg Kalenderen

v
Teams
Se tid, sted og påmelding

Vi går inn i 2021 hvor utfordringene knyttet til korona fremdeles er store og uoversiktelige. I dette medlemsmøtet gir Sjømat Norge deg en oversikt over hvordan pandemien påvirker sjømatnæringen nå og i nærmeste fremtid. Møtet foregår på Teams og det blir anledning til å stille spørsmål. 

Program

  • Situasjonen akkurat nå – slik jobber Sjømat Norge med korona-utfordringene, ved Geir Ove Ystmark
  • Innreisekarantene; status og muligheter, inkl. kompensasjonsordninger, ved Sverre Johansen
  • Implikasjoner av påvist covid-19 i bedrift, med case Kina, ved Sverre Johansen
  • Dialog med kommuner og øvrige lokale myndigheter, ved Stine Akselsen
  • Da koronaen tok kjøttsenteret, ved Ståle Gausen i Grilstad
  • Permitteringsregler mv, ved Rune Dyrvik
  • Kommunikasjon i pandemien – hvordan kan vi hjelpe deg, ved Kristin Langeland

Vil du vite mer?

 
Kristin Langeland
Kristin Langeland
Kommunikasjonsdirektør
Mobil: 926 31 836

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Tilbakemelding på Mattilsynets forslag til nasjonal utryddelsesplan for ILA

Finale og kick-off for ny intensjonsavtale for et sunnere kosthold

Ergonomi for næringsmiddelindustrien

Seier til industrien i Høyesterett

Smitten øker, Sjømat Norge følger situasjonen tett

Svært lav antibiotikabruk

Mindre bearbeiding og færre grønne investeringer

Møte for lakseslakterier

Støre-regjeringens budsjettgrep

Regulering Kongekrabbe