Helsedirektoratet inviterer til lansering av saltpartnerskapet, mandag 5. oktober på Radisson Plaza Hotell i Oslo.
PÅMELDING: Klikk her for din registrering
Saltpartnerskapet er det første formelle partnerskapet mellom matvare- og serveringsbransjer, forsknings- og interessemiljøer og myndigheter. Partene er likeverdige aktører og forplikter seg gjennom en intensjonsavtale. Denne avtalen utarbeides av en styringsgruppe bestående av representanter for partene. Saltpartnerskapets overordnete formål er å iverksette arbeidet med saltreduksjon i matvarer og servert mat. Det utarbeides veiledende mål for saltreduksjon i ulike matvaregrupper, og i serveringsbransjen arbeides det med å få ned saltinnholdet i servert mat.
Partnerskapet er åpent for alle som ønsker å forplikte seg ved signering av vedlagte intensjonsavtale. Denne er nå godkjent av styringsgruppen. Veiledende saltmål innen hver matvarekategori sendes ut innen kort tid.
Vi håper å se deg ved lanseringen mandag 5. oktober. Se vedlagte program og invitasjon under. Påmelding skjer gjennom lenken.
Lanseringsarrangementet vil være todelt:
Dersom du skal signere avtalen på vegne av din bedrift/ organisasjon, ber vi om at du krysser av for dette når du registrerer deltakelse. Helsedirektør Bjørn Guldvog signerer avtalen på vegne av Helsedirektoratet.
Spørsmål rettes til prosjektleder Amandine Lamglait: amandine.lamglait@helsedir.no
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Velkommen til høstmøtet!
Sjømat Norge roser regjeringen for mer penger til fiskeriforskning i revidert statsbudsjett.
Sjømat som del av klimaløsningen