v
Scandic Vulkan, Oslo
Etter suksessen i fjor, smeller vi til i år igjen med årets viktigste møtested for alle som jobber med rekruttering og kompetanse innen restaurant og matfag.

Se tid, sted og påmelding

Sammen ønsker vi å sette søkelyset på hva vi kan gjøre for å øke rekrutteringen, sikre god nok kompetanse og sørge for en god utdanning.

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

SMAK 2020

Mengden legemidler brukt mot lakselus ikke vesentlig endret i 2019

– Vi vil skape flere skattebetalere

– To røde soner, er to for mye

Sjømat Norges Årsarrangement 2020

NHOs HMS-dag

Fiskehelsepersonell sammen i kampen mot lusen

Fiskeri- og sjømatminister Geir Inge Sivertsen kommer til Kyst, Fisk og Framtid

Årssamling i midt, Trondheim

Matsvinnsreduksjon er et viktig klimatiltak – Bli med!