v
Scandic Vulkan, Oslo
Etter suksessen i fjor, smeller vi til i år igjen med årets viktigste møtested for alle som jobber med rekruttering og kompetanse innen restaurant og matfag.

Se tid, sted og påmelding

Sammen ønsker vi å sette søkelyset på hva vi kan gjøre for å øke rekrutteringen, sikre god nok kompetanse og sørge for en god utdanning.

PROGRAM er rett rundt hjørnet. Vi lover deg et fabelaktig godt program. Hold av dato og meld deg gjerne på allerede.

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Fakta om «dødsalgen»

Rammen for lokale forhandlinger

Statsminister med hjerte for sjømat

Enklere rutiner for sjømateksport fra 21. mai

Landskonferansen restaurant og matfag

Medlemsmøte Industri

Resultatet av tariffoppgjøret 2019

Stine styrker Sjømat Norge i nord

Hvilke miljøfotavtrykk bør være fra sjømat?

Mindre rømt fisk i elvene