x Lukk infovindu
9. - 10. april 2018
Start: kl. 12:00
Avslutning:
Tir 10. april 2018
kl.15:00
Scandic Vulkan, Oslo
Meld deg på her!

Landskonferansen for restaurant- og matfag


Publisert 18.01.2018 av Øyvind André Haram Kalenderen  

v
Scandic Vulkan, Oslo
Hvordan få flere til å interessere seg for matproduksjon? Matbransjen samler produsenter, lærere, opplæringskontor og alle som jobber med produksjon av mat til rekrutteringskonferanse.
Se tid, sted og påmelding

Skal norsk matproduksjon fortsatt skje i Norge? Hvordan få flere til å bli engasjert og ikke minst sikre rekrutteringen? Dette er tema når Sjømat Norge, NHO Mat og drikke, NHO Reiseliv, Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag, Norges Kokkemesteres Landsforening
og Baker- og konditorbransjens landsforening inviterer til rekrutteringskonferanse.

Sentrale spøsmål som rettes er:

  • Hvordan sikre rekrutteringen til restaurant- og matfatene i den videregående opplæringen?
  • Hvilken utdanning skal en ha? Hvilken kompetanse trengst i fremtiden?
  • Hvordan kan du bidra for å sikre rekrutteringen?

De siste årene har som kjent rekrutteringen til matfatene vært sviktende, nå ønsker bransjen å gå sammen for å se hvordan en kan få flere søkere og ikke minst øke interessen rundt utdanningen.

Meld deg på allerede nå og bli med på en spennende matkonferanse:

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Sjømat Norge runder 600 bedrifter

Denne gjengen leder havbruk i nord

Vil skape 50.000 nye arbeidsplasser i sjømatnæringen

Ålesund: Frukostmøte for medlemsbedrifter

Riktig god jul og godt nyttår

Etterlyser veileder til forskrift om landbaserte akvakulturanlegg

Ber Mattilsynet se på egen rolleforståelse

Om offentlige innkjøp av matvarer, drikke og måltider

Lars skal ta matindustrien inn i fremtiden