x Lukk infovindu
9. - 10. april 2018
Start: kl. 12:00
Avslutning:
Tir 10. april 2018
kl.15:00
Scandic Vulkan, Oslo
Meld deg på her!

Landskonferansen for restaurant- og matfag


Publisert 18.01.2018 av Øyvind André Haram Kalenderen  

v
Scandic Vulkan, Oslo
Hvordan få flere til å interessere seg for matproduksjon? Matbransjen samler produsenter, lærere, opplæringskontor og alle som jobber med produksjon av mat til rekrutteringskonferanse.
Se tid, sted og påmelding

Skal norsk matproduksjon fortsatt skje i Norge? Hvordan få flere til å bli engasjert og ikke minst sikre rekrutteringen? Dette er tema når Sjømat Norge, NHO Mat og drikke, NHO Reiseliv, Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag, Norges Kokkemesteres Landsforening
og Baker- og konditorbransjens landsforening inviterer til rekrutteringskonferanse.

Sentrale spøsmål som rettes er:

  • Hvordan sikre rekrutteringen til restaurant- og matfatene i den videregående opplæringen?
  • Hvilken utdanning skal en ha? Hvilken kompetanse trengst i fremtiden?
  • Hvordan kan du bidra for å sikre rekrutteringen?

De siste årene har som kjent rekrutteringen til matfatene vært sviktende, nå ønsker bransjen å gå sammen for å se hvordan en kan få flere søkere og ikke minst øke interessen rundt utdanningen.

Meld deg på allerede nå og bli med på en spennende matkonferanse:

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Kan du bli bedre av å digitalisere og automatisere?

Hvordan bør 2,9 milliarder disponeres?

Skal fiske ut fra 63 elver

Legemiddelbruken mot lus må bedres

Nyttig møte om fiskevelferd

Svimmelhet i Sildelaget

Vi ønsker sterke kystkommuner

17.5 milliarder måltid. 132,600 arbeidsplasser

– Viktig med evaluering av laksevassdragene og laksefjordene

På lag for bedre kosthold