Landskonferansen for restaurant- og matfag


Publisert 18.01.2018 av Øyvind André Haram Kalenderen

v
Scandic Vulkan, Oslo
Hvordan få flere til å interessere seg for matproduksjon? Matbransjen samler produsenter, lærere, opplæringskontor og alle som jobber med produksjon av mat til rekrutteringskonferanse.
Se tid, sted og påmelding

Skal norsk matproduksjon fortsatt skje i Norge? Hvordan få flere til å bli engasjert og ikke minst sikre rekrutteringen? Dette er tema når Sjømat Norge, NHO Mat og drikke, NHO Reiseliv, Foreningen for opplæringskontorene i restaurant- og matfag, Norges Kokkemesteres Landsforening
og Baker- og konditorbransjens landsforening inviterer til rekrutteringskonferanse.

Sentrale spøsmål som rettes er:

  • Hvordan sikre rekrutteringen til restaurant- og matfatene i den videregående opplæringen?
  • Hvilken utdanning skal en ha? Hvilken kompetanse trengst i fremtiden?
  • Hvordan kan du bidra for å sikre rekrutteringen?

De siste årene har som kjent rekrutteringen til matfatene vært sviktende, nå ønsker bransjen å gå sammen for å se hvordan en kan få flere søkere og ikke minst øke interessen rundt utdanningen.

Meld deg på allerede nå og bli med på en spennende matkonferanse:

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops

NMBU vant Sjømat Norges idé-konkurranse

Miljøseminar i Florø