• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English

Informasjonsmateriell

  • Alle
  • Brosjyre
  • Guide
  • Faktaark
  • Veileder
  • Årsrapport
  • Video
  • Miljorapport
  • Norsk
  • Engelsk
Guide

Anbefalinger i forhold til bruk av dusør i forbindelse med gjenfangst i sjø etter rømming av laksefisk v3

Veileder og mal

Guide

Hygieneveileder for sjømatproduksjon

Denne veilederen retter seg mot alle virksomheter som håndterer fiskevarer. Som f.eks. fiskemottak, slakterie, filetering og bearbeidingsanlegg. (2016)

Guide

Sluttrapport skader på not ved vasking i sjø.

FHF900983

Guide

Arbeidsmiljø og sikkerhet i havbruk

Utarbeidet av Fellesforbundet, FHL og Arbeidstilsynet.

Guide

En introduksjon til hva Sjømat Norge gjør

Animasjonsvideo om sjømatnæringen i Norge (2013)

  • Previous
  • 1
  • 2
  • Next

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies