• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Organisasjon og arbeidsliv > Ergonomi for næringsmiddelindustrien

Ergonomi for næringsmiddelindustrien

Publisert 26.11.2021 av Henrik Wiedswang Horjen

Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norge deltar i et IA bransjeprogram sammen med NHO Mat og Drikke og NNN. Dette bransjeprogrammet er en del av IA (Inkluderende arbeidsliv) satsingen og formålet er å hindre frafall og redusere sykefravær.

Flere av våre bedrifter er deltagere her.

Som en del av bransjeprogrammet er det utarbeidet en veileder for ergonomi innen næringsmiddelindustrien, som er tilgjengelig på Arbinn for alle bedriftene.

Her gis det tips og råd i forhold til en rekke ergonomiske utfordringer. Det er også utviklet et eget ergonomispill, hvor man kan få kunnskap om ergonomi gjennom dette spillet. Her følger linken til veiledningene og til ergonomispillet.

Les mer her: Ergonomi i næringsmiddelindustri


Vil du lese mer?

Har du innspill til høring av forslag om klimagassreduksjoner for fartøy?

Publisert 26.11.2021 Organisasjon og arbeidsliv

Utkast til forskrift om klimagassreduksjoner på fartøy i akvakulturnæringen er på høring. Nå har du mulighet til...

Sjømat Norges Årsarrangement 2026

Publisert 26.11.2021 Organisasjon og arbeidsliv

Sjømat Norges årsarrangement 2026 avholdes i Trondheim. Hold av datoene. Påmeldingslenke og mer informasjon kommer!

Digitalt møte om klimagassreduksjoner fartøy

Publisert 26.11.2021 Organisasjon og arbeidsliv

Regjeringen har sendt på høring et forslag til forskrift som krever at minst 90 prosent av energibruken på...

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies