Sjømat Norge deltar i et IA bransjeprogram sammen med NHO Mat og Drikke og NNN. Dette bransjeprogrammet er en del av IA (Inkluderende arbeidsliv) satsingen og formålet er å hindre frafall og redusere sykefravær.
Flere av våre bedrifter er deltagere her.
Som en del av bransjeprogrammet er det utarbeidet en veileder for ergonomi innen næringsmiddelindustrien, som er tilgjengelig på Arbinn for alle bedriftene.
Her gis det tips og råd i forhold til en rekke ergonomiske utfordringer. Det er også utviklet et eget ergonomispill, hvor man kan få kunnskap om ergonomi gjennom dette spillet. Her følger linken til veiledningene og til ergonomispillet.
Les mer her: Ergonomi i næringsmiddelindustri
Vil du lese mer?
Sjømat Norge understreker viktigheten av en bærekraftig og forutsigbar forvaltning av snøkrabben som en ny og verdifull...
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?