Sjømat Norge deltar i et IA bransjeprogram sammen med NHO Mat og Drikke og NNN. Dette bransjeprogrammet er en del av IA (Inkluderende arbeidsliv) satsingen og formålet er å hindre frafall og redusere sykefravær.
Flere av våre bedrifter er deltagere her.
Som en del av bransjeprogrammet er det utarbeidet en veileder for ergonomi innen næringsmiddelindustrien, som er tilgjengelig på Arbinn for alle bedriftene.
Her gis det tips og råd i forhold til en rekke ergonomiske utfordringer. Det er også utviklet et eget ergonomispill, hvor man kan få kunnskap om ergonomi gjennom dette spillet. Her følger linken til veiledningene og til ergonomispillet.
Les mer her: Ergonomi i næringsmiddelindustri
Vil du lese mer?
Dato er satt – det er bare å legge inn i kalender. Programmet blir lagt ut her...
Miljødirektoratets tilsynsaksjon viser tydelig at vi kan bli bedre, sier Sjømat Norge og Sjømatbedriftene.
Årets mellomoppgjør er vedtatt av LO/YS. Det betyr at lokale forhandlinger kan starte.