Årets store sjømatsammenkomst avholdes i år i Bergen. Påmeldingsfrist var onsdag 22. mars.
Mandag 27. mars er det arrangementer for medlemmer og støttemedlemmer i Sjømat Norge. Tirsdag 28. mars er det generalforsamling og årskonferanse med påfølgende festmiddag som er åpent for alle.
Se fullstendig program for hele årsarrangementet i venstremenyen.
– Vi gleder oss til å se deg. Dette blir engasjerende dager med mange diskusjoner, godt faglig program og selvsagt en gylden anledning til å treffe bredden i norsk sjømatnæring. Du er hjertelig velkommen sier Geir Ove Ystmark, adm.dir. i Sjømat Norge.
Her er en oversikt over hele arrangementet:
Mandag 27. mars:
kl 1100 – 1130 Styremøte
kl 1100 – 1200 Registrering med minglelunsj
kl 1200 – 1500 Medlemsmøte
kl 1500 – 1530 Pause
kl 1530 – 1730 Parallelle medlemsmøter
Kl 1730 – 1745 Pause
kl 1745 – 1915 Parallelle medlemsmøter
kl 1930 Sammenkomst for medlemmer og støttemedlemmer
Tirsdag 28. mars:
kl 0900 – 1000 Registrering
kl 1000 – 1200 Generalforsamling
Kl 1200 – 1300 Registrering og lunsj
Kl 1300 - 1730 Årskonferanse
Kl 1900 Aperitif og festmiddag
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.