MerAv seminar med prisutdeling


Publisert 19.01.2023 av Karin Gammelsæter Kalenderen

v
UMAMI på Lillestrøm
Se tid, sted og påmelding

Tema: Spisevaner endres raskt i krisetider – mulighetsrom for det vi skal spise #MerAv

Her får du siste oppdatering på hvilke muligheter vi har til å påvirke forbrukeren til å velge sunn mat, til tross for trange økonomiske tider for de fleste. Runar Døving, professor i markedsføring ved Høyskolen Kristiania, skal gi oss denne oppdateringen. Vi presenterer #MerAv-ambassadøren fra Patricias Gatekjøkken i Bardu som forteller oss om fokuset de har på sunn mat i sin virksomhet. Og ikke minst, helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol vil dele ut flere utmerkelser til virksomheter som fortjener ekstra oppmerksomhet og heder for sitt #MerAv arbeid i 2022.

Link til program og mer info om UMAMI 

Bruk linken i venstremenyen for påmelding da du får 50% rabatt som medlem i Sjømat Norge.

Vil du vite mer?

 
Trude H. Nordli
Trude H. Nordli
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 975 37 319

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vil du delta i intervju?

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Sjømat i krise, krig og fred: Kan sjømaten forsyne Norge med mat?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg