Landskonferansen restaurant og matfag


Publisert 03.05.2019 av Øyvind André Haram Kalenderen

v
Scandic Vulkan, Oslo
Etter suksessen i fjor, smeller vi til i år igjen med årets viktigste møtested for alle som jobber med rekruttering og kompetanse innen restaurant og matfag.

Se tid, sted og påmelding

Sammen ønsker vi å sette søkelyset på hva vi kan gjøre for å øke rekrutteringen, sikre god nok kompetanse og sørge for en god utdanning.

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vil du delta i intervju?

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Sjømat i krise, krig og fred: Kan sjømaten forsyne Norge med mat?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg