Workshop 3 #mergrovtgrøntogblått


Publisert 27.02.2018 av Are Kvistad Kalenderen

v
Norgesgruppen, Karenslyst allé 12-14
Til alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for å øke sjømatinntaket med 20% innen 2021.
Se tid, sted og påmelding

Hovedpostene i felles programmet er:

  • Suksesshistorier fra handelen ved alle tre kjedene
  • Presentasjon av MERAV- kampanjen; samt NM i lunsj og sunn FastFood
  • “Stang Inn” – Nye innkjøpskrav i Rogaland Fylkeskommune
  • Effekter av “nudging” (dulting)
  • Følgeevaluering av intensjonsavtalen

Sektormøte sjømat

  • Nytt kommunikasjonskonsept 3 i uka
  • Omdømmet til sjømatnæringen
  • Tiltak som får kunden til å velge sjømat v/COOP
  • Ny innsikt om forbrukerens tanker om sjømat og deres valg i butikk
  • Diskusjon om veien videre. Er det ny innsikt som peker på flere tiltak som kan bidra til varige endringer og økt sjømatkonsum?
  • Utviklingen i sjømatkonsumet og monitorering

Se vedlagte invitasjon for flere detaljer. Påmeldingsfristen er 9. april.

Har du innspill eller spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Vil du delta i intervju?

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Sjømat i krise, krig og fred: Kan sjømaten forsyne Norge med mat?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg