Møtet er særlig rettet mot daglige ledere, kvalitetssjefer, produksjonsledere og andre som arbeider med problemstillinger knyttet til renhold, hygiene og kvalitet.
Program
09:00 Hygiene og renhold i hvitfiskmottak – Solveig Langsrud, seniorforsker, Nofima
Solveig Langsrud har høy kompetanse på produksjonshygiene og trygg matproduksjon. Hun har blant annet sett på sammenhengen mellom produksjonsmiljø, renhold, hygiene og kvalitet i hvitfiskbedrifter.
10:00 Økt kvalitet i hvitfisknæringen – Frank Jakobsen, FHF
10:30 Hva gjør vi med hysa? Frank Kristiansen, Båtsfjordbruket og Sverre Johansen, Sjømat Norge
11:00 Aktuelle saker – Gunn H. Knutsen, Sjømat Norge
11:30 Enkel lunsj
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Dato er satt – det er bare å legge inn i kalender. Programmet blir lagt ut her...
Miljødirektoratets tilsynsaksjon viser tydelig at vi kan bli bedre, sier Sjømat Norge og Sjømatbedriftene.
Årets mellomoppgjør er vedtatt av LO/YS. Det betyr at lokale forhandlinger kan starte.