• Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
  • Fagområder
  • Om oss
    • Styret
    • Øvrige tillitsvalgte
    • Administrasjonen
    • Forhandlingsutvalg
    • Seafood Federation
  • Medlem
    • Medlemsfordeler
  • Materiell
  • Kontakt
  • English
Sjomatnorge.no > Fagområder > Organisasjon og arbeidsliv > Enighet i fiskemel- og fôrindustrien

Enighet i fiskemel- og fôrindustrien

Publisert 10.06.2010 av Sjømat Norge

Organisasjon og arbeidsliv

FHL har forhandlet med Industri Energi om revisjon av Overenskomst for fiskemel- og fiskefôrindustrien den 8. og 9. Juni. Partene ble her enige om en forhandlingsløsning.

Økonomisk ligger oppgjøret innenfor rammen av frontfagene, med et generelt tillegg på kr. 1,-, samt hevning av minstelønnsats, skiftsatser, fagbrevtillegg, etc.

Av andre punkter kan nevnes innføring av regel om kompensasjon med et engangsbeløp ved bytte av skift, samt nye retningslinjer om lokal lønnsfastsettelse.

Oppgjøret ble vedtatt av begge parter på stedet. Dette betyr at de lokale lønnsforhandlingene kan starte umiddelbart.


Vil du lese mer?

Japanske sjømatorganisasjoner besøker Norge  

Publisert 10.06.2010 Organisasjon og arbeidsliv

Japanske sjømatorganisasjoner besøker Norge for å styrke samarbeidet.

Valg 2025 – Hva nå?

Publisert 10.06.2010 Organisasjon og arbeidsliv

Valg 2025: Slik påvirkes sjømatnæringen

Hva er bærekraftig fôr? 

Publisert 10.06.2010 Organisasjon og arbeidsliv

Nytt rammeverk presentert på Aqua Nor.

Sjømat Norge - en landsforening i NHO

firmapost@sjomatnorge.no

99 11 00 00

Postboks 5471 Majorstuen, 0305 Oslo

  • Om oss
  • Styret
  • Øvrige tillitsvalgte
  • Administrasjonen
  • Forhandlingsutvalg
  • Seafood Federation
  • Høringsuttalelser
  • Kalender
  • Fagområder
  • Materiell
  • Presse

Designet og utviklet av Journey Agency

  • facebook
  • instagram
  • twitter-x
  • paper
  • Personvern
  • Cookies