Konferansen skal bidra til at norsk matindustri blir bedre i stand til å møte de utfordringer vi står overfor. Dette ved å ta tak i felles utfordringer, utveksle erfaringer, formidle nyheter og informasjon.
Målgrupper
På konferansen ønsker vi å samle et bredt spekter av aktører fra industri, organisasjoner, utdanningsinstitusjoner
– Ledere, personal- og opplæringsansvarlige i bedriftene
– Daglige ledere og styreledere i opplæringskontorene
– Representanter for skoler/høyskoler innen Matfag
– Prøvenemndsmedlemmer
– Samarbeidspartnere i stat og fylkeskommune.
Konferansen arrangeres på Scandic Hotel Ålesund.
Deltakeravgift
Kr. 4.250,- for overnattende deltakere. Kr. 2.750,- for ikke overnattende deltakere.
Arrangører:
– Fiskeri- og Havbruksnæringens Landsforening (FHL),
– Landbrukets Arbeidsgiverforening,
– NHO Mat og Bio,
– Landsforeningen for bedrifter i matindustri og bioproduksjon,
– NHO Mat og Drikke,
– TINE Personal og Kompetanse.
Påmeldingsfrist: 18. juni 2010. Følg lenke nedenfor.
Vil du lese mer?
Hvilke matvarer skal det være mulig å markedsføre til barn?
Hva mener vi om regelverk for akvakultur på land?
Hvordan skal havområdene forvaltes? Sjømat Norge har gitt sine innspill til Miljødirektoratet.