Møtet er særlig rettet mot daglige ledere, kvalitetssjefer, produksjonsledere og andre som arbeider med problemstillinger knyttet til renhold, hygiene og kvalitet.
Program
09:00 Hygiene og renhold i hvitfiskmottak – Solveig Langsrud, seniorforsker, Nofima
Solveig Langsrud har høy kompetanse på produksjonshygiene og trygg matproduksjon. Hun har blant annet sett på sammenhengen mellom produksjonsmiljø, renhold, hygiene og kvalitet i hvitfiskbedrifter.
10:00 Økt kvalitet i hvitfisknæringen – Frank Jakobsen, FHF
10:30 Hva gjør vi med hysa? Frank Kristiansen, Båtsfjordbruket og Sverre Johansen, Sjømat Norge
11:00 Aktuelle saker – Gunn H. Knutsen, Sjømat Norge
11:30 Enkel lunsj
Vil du vite mer?
Vil du lese mer?
Årsmøtet til Sjømat Nore Havbruk Vest finner sted på Solstrand Hotell & Bad fredag 13. februar kl....
Arbeidsmiljøloven gjelder for dykkervirksomhet i havbruk. Sjømat Norge minner om at Landsorganisasjonen i Norge, Norsk Sjømannsforbund og...
Utkast til forskrift om klimagassreduksjoner på fartøy i akvakulturnæringen er på høring. Nå har du mulighet til...