x Lukk infovindu
18. april 2018
Start: kl. 09:00
Avslutning:
Ons 18. april 2018
kl.16:00
Norgesgruppen, Karenslyst allé 12-14
Meld deg på her!

Workshop 3 #mergrovtgrøntogblått


Publisert 27.02.2018 av Are Kvistad Kalenderen  

v
Norgesgruppen, Karenslyst allé 12-14
Til alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for å øke sjømatinntaket med 20% innen 2021.
Se tid, sted og påmelding

Hovedpostene i felles programmet er:

  • Suksesshistorier fra handelen ved alle tre kjedene
  • Presentasjon av MERAV- kampanjen; samt NM i lunsj og sunn FastFood
  • «Stang Inn» – Nye innkjøpskrav i Rogaland Fylkeskommune
  • Effekter av «nudging» (dulting)
  • Følgeevaluering av intensjonsavtalen

Sektormøte sjømat

  • Nytt kommunikasjonskonsept 3 i uka
  • Omdømmet til sjømatnæringen
  • Tiltak som får kunden til å velge sjømat v/COOP
  • Ny innsikt om forbrukerens tanker om sjømat og deres valg i butikk
  • Diskusjon om veien videre. Er det ny innsikt som peker på flere tiltak som kan bidra til varige endringer og økt sjømatkonsum?
  • Utviklingen i sjømatkonsumet og monitorering

Se vedlagte invitasjon for flere detaljer. Påmeldingsfristen er 9. april.

Har du innspill eller spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Hvordan bør 2,9 milliarder disponeres?

Skal fiske ut fra 63 elver

Legemiddelbruken mot lus må bedres

Nyttig møte om fiskevelferd

Svimmelhet i Sildelaget

Vi ønsker sterke kystkommuner

17.5 milliarder måltid. 132,600 arbeidsplasser

– Viktig med evaluering av laksevassdragene og laksefjordene

På lag for bedre kosthold

– Klok beslutning om grundig utredning av lakseskatt