Workshop 3 #mergrovtgrøntogblått


Publisert 27.02.2018 av Are Kvistad Kalenderen

v
Norgesgruppen, Karenslyst allé 12-14
Til alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for å øke sjømatinntaket med 20% innen 2021.
Se tid, sted og påmelding

Hovedpostene i felles programmet er:

  • Suksesshistorier fra handelen ved alle tre kjedene
  • Presentasjon av MERAV- kampanjen; samt NM i lunsj og sunn FastFood
  • “Stang Inn” – Nye innkjøpskrav i Rogaland Fylkeskommune
  • Effekter av “nudging” (dulting)
  • Følgeevaluering av intensjonsavtalen

Sektormøte sjømat

  • Nytt kommunikasjonskonsept 3 i uka
  • Omdømmet til sjømatnæringen
  • Tiltak som får kunden til å velge sjømat v/COOP
  • Ny innsikt om forbrukerens tanker om sjømat og deres valg i butikk
  • Diskusjon om veien videre. Er det ny innsikt som peker på flere tiltak som kan bidra til varige endringer og økt sjømatkonsum?
  • Utviklingen i sjømatkonsumet og monitorering

Se vedlagte invitasjon for flere detaljer. Påmeldingsfristen er 9. april.

Har du innspill eller spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops

NMBU vant Sjømat Norges idé-konkurranse

Miljøseminar i Florø