x Lukk infovindu
18. april 2018
Start: kl. 09:00
Avslutning:
Ons 18. april 2018
kl.16:00
Norgesgruppen, Karenslyst allé 12-14
Meld deg på her!

Workshop 3 #mergrovtgrøntogblått


Publisert 27.02.2018 av Are Kvistad Kalenderen  

v
Norgesgruppen, Karenslyst allé 12-14
Til alle som har forpliktet seg til å bidra i arbeidet for å øke sjømatinntaket med 20% innen 2021.
Se tid, sted og påmelding

Hovedpostene i felles programmet er:

  • Suksesshistorier fra handelen ved alle tre kjedene
  • Presentasjon av MERAV- kampanjen; samt NM i lunsj og sunn FastFood
  • «Stang Inn» – Nye innkjøpskrav i Rogaland Fylkeskommune
  • Effekter av «nudging» (dulting)
  • Følgeevaluering av intensjonsavtalen

Sektormøte sjømat

  • Nytt kommunikasjonskonsept 3 i uka
  • Omdømmet til sjømatnæringen
  • Tiltak som får kunden til å velge sjømat v/COOP
  • Ny innsikt om forbrukerens tanker om sjømat og deres valg i butikk
  • Diskusjon om veien videre. Er det ny innsikt som peker på flere tiltak som kan bidra til varige endringer og økt sjømatkonsum?
  • Utviklingen i sjømatkonsumet og monitorering

Se vedlagte invitasjon for flere detaljer. Påmeldingsfristen er 9. april.

Har du innspill eller spørsmål? Ikke nøl med å ta kontakt.

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Skal fiske ut fra 63 elver

Legemiddelbruken mot lus må bedres

Nyttig møte om fiskevelferd

Svimmelhet i Sildelaget

Vi ønsker sterke kystkommuner

17.5 milliarder måltid. 132,600 arbeidsplasser

– Viktig med evaluering av laksevassdragene og laksefjordene

På lag for bedre kosthold

– Klok beslutning om grundig utredning av lakseskatt

Gjør som Kåre, bli gründermedlem