Nytt arbeidsutvalg for teknologi og servicebedriftene


Publisert 04.12.2016 av Are Kvistad Havbruk  Industri  Teknologi og service  Arbeidsliv  

Det ble pangstart for teknologi- og servicebedriftene i Sjømat Norge sist torsdag. Rundt 90 deltakere langs hele kysten var samlet i Trondheim til medlemsmøte og konferanse.
Debatt: Geir Ove Ystmark (t.h.) i Sjømat Norge i debatt med statssekretær Roy Angelvik og Tore Håkon Riple. T.v. møteleder Øyvind A. Haram.

Debatt: Geir Ove Ystmark (t.h.) i Sjømat Norge i debatt med statssekretær Roy Angelvik og Tore Håkon Riple. T.v. møteleder Øyvind A. Haram.

Etter medlemsmøtet ble den første Teknologi- og service-konferansen arrangert, med innlegg fra havbrukssektoren, finans, forskning og forvaltning. I tillegg var statssekretær Roy Angelvik i Nærings- og fiskeridepartementet sentral bidragsyter.

Fin møteplass
– Vi fikk gode innlegg og interessante debatter. Framtidsutsiktene og de politiske endringene som er viktige for fiskeri- og havbruksbedriftene er like viktige for oss i leverandørleddet. Det er helt klart behov for en arena for oss i teknologi- og servicebedriftene, det ser vi på interessen, sier Tore Håkon Riple som leder sektorgruppen i Sjømat Norge.

– Sjømat Norge som organisasjon er styrket ved at teknologi- og servicebedriftene nå er en integrert del av organisasjonen, sier administrerende direktør i Sjømat Norge, Geir Ove Ystmark.

Årlig arrangement
– Vi opplever at Sjømat Norge som organisasjon også taler vår sak, og det er flere bedrifter fra denne sektoren som har meldt seg inn de siste dagene. Dette var en god start. Å ha møtesteder som dette er viktige, og dette blir et et årlig arrangement for sektoren, sier Tore Håkon Riple.

Nytt arbeidsutvalg
På medlemsmøtet ble Tore Håkon Riple (Marine Construction AS) gjenvalg til leder. Det nye arbeidsutvalget består videre av Ove Løfsnæs (AQS AS), Bård Worum (Salgard AS), Noralf Rønningen (Aqualine AS), Trude Olafsen (AKVA Group ASA) og Are Berstad (Aquastructures AS). Riple er i tillegg representant i Bransjegruppe havbruk som er det fremste tillitsvalgte rådgivende organet for havbrukssektoren til styret i Sjømat Norge.

Sjømat Norge som organisasjon er styrket ved at teknologi- og servicebedriftene nå er en integrert del av organisasjonen

Geir Ove Ystmark, adm. direktør

Det nye arbeidsutvalget

Det nye arbeidsutvalget (f.v.): Ove Løfsnæs (AQS AS), Noralf Rønningen (Aqualine AS), Tore Håkon Riple (Marine Construction AS), Are Berstad (Aquastructures AS), Trude Olafsen (AKVA Group ASA) og Bård Worum (Salgard AS).

Vil du vite mer?

 
Aina Valland
Aina Valland
Direktør næringsutvikling og samfunnskontakt
Mobil: 971 45 777
Tore Håkon Riple
Tore Håkon Riple
Marine Construction AS
Mobil: 934 34 501

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Miljøseminar i Florø

Premierer ikke miljøbevissthet godt nok!

Årssamling, Sjømat Norge havbruk vest

Her er den nye tekse-gjengen

LetSea gikk til topps

Byråkrati med muligheter eller begrensninger?

Nord i Sør 2018

Årssamling, Sjømat Norge havbruk midt