Sjelden er en foredragsholder mer aktuell. Til Teknologi- og servicekonferansen i Trondheim kommer den britiske ambassadøren til Norge, Richard Wood.

– Du kan godt si vi er svært nyhetsaktuelle. Bare uker etter at Stortbritania forhåpentligvis har avgjort om det blir deal eller no-deal, kommer Richard Wood.

Fagsjef maritim i Sjømat Norge, Arild Rød, er svært fornøyd. Til høstens viktigste konferanse for alle sjømatleverandører, kan han stolt fortelle nyheten om at den Britiske ambassadøren til Norge tar turen.

– Storbritannia er et viktig marked for hele sjømatnæringen. Derfor er det spennende å høre hvilke tanker har nå gjør seg, uavhengig av hvilket resultat vi får rundt Brexit.

Populære og engasjerende foredragsholdere tar turen til Trondheim. Noen av dem er f.v. statsråd Harald Tom Nesvik, Torger Reve, Linda Cathrine Helleland og Kjartan Olafsson

Knallsterkt program
For fjerde gang arrangerer Sjømat Norge konferansen, som har etablert seg som et viktig møtested for alle leverandørbedriftene i sjømatsektoren. Denne gangen med kanskje det sterkeste programmet så langt i konferansens historie.

– Vi er svært takknemlig for at fiskeri- og sjømatminister Harald Tom Nesvik og tar turen. Han har jo selv også fortid fra leverandørnæringen. (var tidligere samfunnkontakt i brønnbåtrederiet Sølvtrans)

I tillegg til Nesvik har og en av Norges mest annerkjente økonomer, Torger Reve, på programmet.

– Reve var en av flere som stod bak den nylig lanserte rapporten: «En konkurransedyktig og kunnskapsbasert havbruksnæring». Han kommer til Trondheim for å gi et mer dypdykk i hvilke rammebetingelser som trengst for å skape større verdiskaping fra sjømatnæringen.

Torsdag 28.november kan du og høre Ragnar Nystøyl i Kontali Analyse. Et kjent navn i sjømatnæringen er og islandske Kjartan Olofsson. I tillegg blir det og søkelys på NTNUs nye studietilbud som skal gjøre sjømatnæringen bedre rustet, med nye studietilbud. Programmet og konferansen er og et samarbeid med NCE Aquatech Cluster i Trøndelag.

– Programmet (PDF) er klart, påmeldingen er der. Det er med andre ord bare å ta turen til konferansen som tradisjonen tro avsluttes med årets første julemiddag, sier Rød.

 

Vil du vite mer?

 
Arild Rød
Arild Rød
Fagsjef maritim
Mobil: 48 12 17 27

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Kyst, fisk og framtid

Fiskeindustrien er feil adresse for avgiftsøkning

Krever regelendringer i kongekrabbebransjen

Årssamling Havbruk Vest

Vil rydde opp i fiskeindustrien

Medlemsmøte Havbruk Nord

Destruktive forslag for norsk havbruksnæring

Kven skal fiske kva?

Fra industri til marin ingrediens