Workshop: Økt sjømatkonsum


Publisert 28.03.2017 av Karin Gammelsæter Miljø og Helse Kalenderen

v
Universitetsgata 2, Oslo
Arbeidet for "Økt konsum av sjømat, frukt og grønt samt grove kornprodukter" starter med en workshop i Oslo 16. mai.
Se tid, sted og påmelding

Statssekretær Frode Hestnes i Helse- og omsorgsdepartementet vil være tilstede fra 10:00 for å markere oppstarten. Det inkluderer offisiell signering av tilslutningsavtaler.

Deretter fortsetter workshop med tanke på å få på plass rammene, prioriterte arbeidsoppgaver m.m. for innsatsområdet. Det legges opp til både et felles program, og mulighet for diskusjoner i undergrupper for hhv. sjømat, frukt og grønt, samt grove kornprodukter.

Last ned invitasjon og program

 

 

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops

NMBU vant Sjømat Norges idé-konkurranse

Miljøseminar i Florø