Seminar om saltreduksjon og Saltpartnerskapet


Publisert 30.09.2016 av Karin Gammelsæter Miljø og Helse Kalenderen

Helsedirektoratet, prosjektet «En sunnere matpakke» og SaltNett inviterer til det første seminaret om salt og saltreduksjon onsdag 16. november 2016 i Oslo.
Se tid, sted og påmelding

Seminaret gir oppdatert informasjon om nasjonale og internasjonale erfaringer fra saltpartnerskap, samt siste nytt om merking av salt, den reviderte logoen og analyser av natrium i mat og urin. Videre får du smakebiter fra det pågående forskningsprosjektet på saltreduksjon i spekepølser, smelteost og brød. Du får også oppdateringer fra serveringsbransjen, Forbrukerrådet, de ideelle organisasjonene og det nye nettverket for saltreduksjon (SaltNett) som er et felles nettverk for alle partnerne i Saltpartnerskapet.

Påmeldingsfrist 26. oktober. Se foreløpig program og mer informasjon i denne lenken: Påmelding til saltseminar

Partnerne i Saltpartnerskapet inviteres til å ha stand med smaksprøver på sine saltreduserte produkter i lunsjen, se mer info under faneark Informasjon.

 

 

Vil du vite mer?

 
Gunn H. Knutsen
Gunn H. Knutsen
Fagsjef miljø og helse
Mobil: 951 47 831

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Enighet i Næringskomiteen om kvotemeldingen – flere gjennomslag for fiskeindustrien. 

Kan sjømatnæringen forsyne Norge med mat dersom det blir krig?

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops