Seminar om saltreduksjon og Saltpartnerskapet
Publisert 30.09.2016 av Karin Gammelsæter Miljø og Helse Kalenderen
Seminaret gir oppdatert informasjon om nasjonale og internasjonale erfaringer fra saltpartnerskap, samt siste nytt om merking av salt, den reviderte logoen og analyser av natrium i mat og urin. Videre får du smakebiter fra det pågående forskningsprosjektet på saltreduksjon i spekepølser, smelteost og brød. Du får også oppdateringer fra serveringsbransjen, Forbrukerrådet, de ideelle organisasjonene og det nye nettverket for saltreduksjon (SaltNett) som er et felles nettverk for alle partnerne i Saltpartnerskapet.
Påmeldingsfrist 26. oktober. Se foreløpig program og mer informasjon i denne lenken: Påmelding til saltseminar
Partnerne i Saltpartnerskapet inviteres til å ha stand med smaksprøver på sine saltreduserte produkter i lunsjen, se mer info under faneark Informasjon.
Vil du vite mer?