x Lukk infovindu
30. november 2017
Start:
kl. 11:30
Avslutning:
Tor 30. november 2017
kl.23:03
Meld deg på her!

Teknologi- og servicekonferansen 2017


Publisert 29.08.2017 av Øyvind André Haram Havbruk  Industri  Kalenderen  Sjømat Norge  Teknologi og service  

De blir stadig flere og betyr stadig mer. Interessen rundt aktørene har aldri vært større. Gjør deg klar for en ny teknologi- og servicekonferanse
Se tid, sted og påmelding

Ett år etter, åpnes dørene på ny. Fjorårets start viste seg å være en suksess. 30. november samles på ny teknologi- og servicebransjen seg til en ny konferanse.

Aina Valland, direktør for næringsutvikling og samfunnskontakt og kontaktperson for teknologi- og servicebedriftene i Sjømat Norge tror det blir enda flere deltakere når konferanse nummer to arrangeres senere i høst.

– Bransjen vokser og bli stadig viktigere. En slik samlingsplass som dette er viktig, sier Valland.

Toppnavn
I år som i fjor er Trondheim og Scandic Nidelven stedet for konferansen. Teknologiutvikling har alltid vært viktig for næringen, men har trolig aldri vært viktigere enn nå. Kjente aktører som Trond Williksen, Roger Halsebakk og Øyvind Lie blir å treffe i år. I tillegg vil myndighetene følger opp oppdatert informasjon om regelverk og standarder, samt virkemiddelapparatet med bl.a. Innovasjon Norge og GIEK vil fortelle hvordan de kan bidra.

– Jeg synes vi har et sterkt program. Ikke minst når vi også legger opp til det som kanskje blir det første møtet med ny politisk ledelse i NFD. Vi legger opp til politiske innlegg og debatt.  Hvem det blir vil jo valget avgjøre.

Stadig flere
Sjømat Norge har vokst kraftig siden en i fjor åpnet opp et medlemstilbud for teknologi- og servicebedriftene i sjømatnæringen. Interessen er økende, forteller Valland.

– Vi mener vi kan tilby et godt tilbud. Dessuten er det viktig at vi som næring kan stå sammen og være en sterk aktør for å få til best mulige rammevilkår for næringen. Sjømatnæringen blir viktigere for Norge. Da er det viktig også å ha slike møtearenaer der vi kan diskutere hvordan vi skal ta næringen videre, sier Valland.

Program: Teknologi og servicekonferansen 2017

 

Vil du vite mer?

 
Aina Valland
Aina Valland
Direktør næringsutvikling og samfunnskontakt
Mobil: 971 45 777
Tore Håkon Riple
Tore Håkon Riple
Marine Construction AS
Mobil: 934 34 501

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Sjømatbedrifter signerer avtale mot matsvinn

Medlemsmøte i Bodø

Torskefiskuka i Tromsø: Medlemsmøte

Medlemsmøte: Filet av torskefisk

EØS avgjørende for sysselsettingen

– Ta sjømatjobbene på alvor!

Nei til nekt av landingar