Medlemsmøte: Filet av torskefisk


Publisert 18.09.2017 av Øyvind André Haram Industri og handel Kalenderen

v
Kystens Hus, Tromsø
Filetprodusent? Torsk, hyse eller sei som råstoff? Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte på Kystens hus i Tromsø 2. oktober.
Se tid, sted og påmelding

Sjømat Norge inviterer til medlemsmøte i Tromsø mandag 2. oktober hvor det rettes særlig oppmerksomhet på filetproduksjon av torsk, hyse og sei.

Møtet finner sted på Kystens Hus i Tromsø 2. oktober, kl 14.00 – 18.00.

 

På møtet vil Norges Sjømatråd orientere om handelen med filetprodukter og markedsføring av filet. Videre vil FHF orientere om aktuelle FoU-prosjekter med særlig relevans for filetnæringen.

Det legges opp til en bred diskusjon av aktuelle saker, herunder råstofftilgang og reguleringer, automatisering, markedsadgang og kvalitet.

 

For påmelding og mer informasjon:

Kontakt direktør industri Sverre Johansen i Sjømat Norge sjo@sjomatnorge.no

Vil du vite mer?

 
Sverre Johansen
Sverre Johansen
Direktør industri og handel
Mobil: 980 51 507

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Økt viktighet, økt oppmerksomhet

Haagensen gjenvalgt

Se direkte fra Tromsø

En mer ydmyk sjømatnæring

Nasjonal handlingsplan for sjøsikkerhet

One Ocean: De røde lysene truer Vestlandets posisjon

Foreslår Haagensen på gjenvalg

Ny NTP – blandet drops

NMBU vant Sjømat Norges idé-konkurranse

Miljøseminar i Florø