x Lukk infovindu
4. - 6. april 2017
Start:
kl. 18:00
Avslutning:
Tor 6. april 2017
kl.13:00
Tromsø
Meld deg på her!

Årsarrangementet 2017


Publisert 22.03.2017 av Karin Gammelsæter Fagområder  Havbruk  Industri  Kalenderen  Miljø og Helse  Teknologi og service  

v
Tromsø
Velkommen til generalforsamling og årskonferanse 4.-6. april 2017 på Clarion Hotel The Edge i Tromsø. Innkalling med saksdokumenter til generalforsamlingen er 21. mars sendt alle medlemmene. Se hele programmet her!
Se tid, sted og påmelding

Årsarrangementet er blitt den sentrale møteplassen for sjømatnæringen, politikere, forvaltning og tilknyttet virksomhet de siste årene.

Rammen for arrangementet:

Tirsdag 4. april
Kl 1800: Medlemsmøter for hhv Havbruk og Industri
Kl 2000: Sammenkomst med enkel servering for medlemmer

Onsdag 5. april
Kl 0900: Felles medlemsmøte
Kl 1200:  Lunsj
Kl 1300: Årskonferanse med fagprogram (last ned)
Kl 1930: Festmiddag (med etterlag på Skarven)

Torsdag 6. april
Kl 0900: Generalforsamling
Kl 1200: Lunsj

 

NHO arrangerer Morgenkaffe om Brexit 5. april 0800-1000 på samme hotell.

 


PROGRAM ÅRSKONFERANSEN 5. APRIL:

Ung framtidstro i en urolig verden

Verden er i endring. Økt proteksjonisme preger markeder verden over og skaper nye utfordringer for Norge som er avhengig av handel med Europa og resten av verden. Hvordan kan uroen ramme norsk næringsliv og arbeidsplasser? Hva betyr dette for sjømatnæringen? Hva gjør myndighetene for å sikre bedre adgang til markedene? Møt ekspertene – ta debatten med politikerne!

Ordstyrer: Øyvind A. Haram

1300-1320 Velkommen!

Styreleder Inger-Marie Sperre, Sjømat Norge

1320-1340  Fremtidsrettet norsk sjømatpolitikk.
Statsråd Per Sandberg, Nærings- og fiskeridepartementet

1340-1350  Pause

NORSK SJØMATNÆRING OG HANDEL I EN UROLIG VERDEN

1350-1410  EØS-avtalen og markedsadgang i et Europa i endring
Statsråd Frank Bakke-Jensen, Utenriksdepartementet.

1410-1425  Uro i mange markeder – hvordan kan dette ramme norsk næringsliv og sjømatnæringen?
Øystein Dørum (sjeføkonom, NHO)

1425-1525  Samtale om forholdet til Europa og øvrige verden – og hvordan framtida kan se ut for norsk sjømatnæring
Statsråd Frank Bakke-Jensen (EU- og EØS-minister i Utenriksdepartementet), statssekretær Roy Angelvik (Nærings- og fiskeridepartementet), Ola Borten Moe (nestleder i Senterpartiet), Hans Kristian Amundsen (sekretariatsleder Arbeiderpartiets stortingsgruppe) og Inger-Marie Sperre (styreleder i Sjømat Norge) i samtale med Christian Chramer (Kommunikasjonsdirektør i NHO)

1525-1555  Pause. Lett servering

1555-1630  Normalisering av relasjonene mellom Kina og Norge – om «Sør-Troms-kanalen» og hvordan næringen selv aktivt har bidratt.
Gerhard Heiberg, Geir Lundberg (Gratanglaks) og Børge Arvesen (Kleiva Fiskefarm) i samtale med Christian Chramer (Kommunikasjonsdirektør i NHO)

UNG FRAMTIDSTRO – TROSS ENDRINGER LANGS KYSTEN

1630-1700  Hva skjer på kysten? Utvikling i bosetning, demografi og næringsliv.
Professor Erlend Bullvåg, Nord Universitet

1700-1750  Unge i næringa med tro på framtida i sjømatnæringa.
Fredrik Nordøy (Nordøy Sea AS), Cilia Holmes Indahl (Aker Biomarine), Robert Sørheim Olsen (ROVas) og Espen Lorentsen (student ved Norges Fiskerihøgskole) i samtale med Øyvind A. Haram

1750-1800  Oppspill til festaften

1930-2000         Aperitif
2000-2300         Festmiddag. Vi inviterer til etterlag på Skarven etter festmiddagen.

(med forbehold om endringer i programmet)

Vil du lese mer?

Previous articles arrow. Next articles arrow.

Nytt regelverk om produksjon og eksport av ikke-konforme varer til tredjestat

Felles løft for et sunnere kosthold

Enige med Russland

– Viktig for velferden

Kurs i rømmingssikring i Haugesund

Kurs i Rømmingssikring i Haugesund

Kraftig ned for makrell og sild

Avtale mot matsvinn